ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / STEAUA

SCANDAL. POKER pe bani în cantonament!? Ce spune Gigi Becali!

UPDATE. 13:43. Gigi Becali a mărturisit că el i-a permis lui Laurențiu Reghecampf să își lase jucătorii să joace poker în cantonament. „Îi las să se joace. Mă duc și joc și eu cu ei. E de distracție. Să vină controlul, nu au ce să facă. Îi accept orice lui Alibec! El îmi aduce campionatul și iau 15 milioane pe el.

Cele mai citite

Joacă pe bețe de chibrituri și la final câștigă și ei 10 euro. Le dau eu voie să joace, care e problema? De ce să mă deranjeze? M-a întrebat pe mine Reghe și i-am zis să îi lase pe băieți să se relaxeze„, a spus Becali.

–––––

STEAUA. Denis Alibec a venit în iarnă la „roş-albaştri”, după multe încercări ale lui Gigi Becali de a-l aduce la echipă. Atacantul a adus un suflu nou echipei, şi nu numai în joc… Se pare că Alibec ar fi cerut voie de la conducere să poată juca poker pe bani în cantonamentul de la Berceni, iar atacantul a şi primit acceptul, scrie GSP.

STEAUA. Totuşi, acest lucru este interzis de Codul Penal: “Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc pentru public, fără autorizare, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancţionează organizarea sau îngăduirea în mod obișnuit a jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale”.

Nu rata

2 milioane de euro l-a costat Alibec pe Gigi Becali

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu