News

“M-au violat cu mîinile!” Ce înseamnă Taharrush, jocul sinistru pe care migranţii arabi l-au adus în Europa. Galerie FOTO

Atacurile sexuale in lant, comise in Germania, in mare parte de migranti de origine araba si nord africana, au legatura cu un joc sinistru al hartuirii si violului, denumit "Taharrush gamea"....
06.05.2016 | 00:03

Atacurile sexuale in lant, comise in Germania, in mare parte de migranti de origine araba si nord africana, au legatura cu un joc sinistru al hartuirii si violului, denumit “Taharrush gamea”.

Raportul politiei germane, publicat luni, despre incidentele de la Koln unde au fost facute peste 500 de plangeri, majoritatea de natura sexuala, vorbeste despre o practica destul destul de cunoscuta in lumea araba si care se numeste Taharrush Gamea, un fel de hartuire sexuala in grup.

ADVERTISEMENT

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Politistii germani au comparat incidentele de la Koln si Hamburg, din noaptea de Anul Nou, cu incidente similare petrecute in Piata Tahrir din Cairo, in timpul revolutiei din Egipt.

Jocul a luat amploare din 2011 ajungand un adevarat fenomen in lumea araba. Specialistii l-au descris drept o hartuire colectiva. Practic doua tabere de barbati se formeaza atunci cand este localizata o femeie sau un grup de femei neinsotite de barbati. O tabara este cea a atacatorilor iar cealalta este cea a “falsilor” aparatori. Femeile sunt inconjurate, agresate verbal si fizic, pipaite si chiar violate. De multe ori, in stare de soc, victimele nu au nicio reactie si sunt si jefuite.

ADVERTISEMENT

Printr-o experienta asemanatoare a trecut si corespondenta CBS Lara Logan in timpul protestelor de la Cairo, de la inceputul lui 2011. Jurnalista a fost atunci violata si a reusit sa scape cu viata, ajutata de alte femei musulmane.

“Pentru o perioada foarte lunga, ei m-au violat cu mainile”, a declarat ulterior jurnalista, care a estimat ca agresiunea a durat aproximativ 40 de minute si a fost comisa de un grup format din 200-300 de barbati. Colegii egipteni care insoteau echipa de filmare au auzit barbati vorbind despre dorinta lor de a o dezbraca, conform stirileprotv.ro. Ea a fost apoi separata brusc de colegii sai si de garda sa de corp, de un grup de barbati care i-au rupt hainele si au inceput sa o atinga si sa o bata.

ADVERTISEMENT