ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / ITALIA

La ce poate folosi o banderolă de căpitan! Papu Gomez de la Atalanta are tot felul de idei

Argentinianul Papu Gomez, care recent a indignat tot Internetul cu un video în care apare executînd un tackling dur, din spate, asupra băieţelului său, în timp ce jucau, în vacanţa de Crăciun, fotbal pe plajă, este un personaj extrem de ciudat.

Cele mai citite

Începînd cu luna octombrie a anului trecut Gomez a devenit căpitanul Atalantei. Prilej pentru excentricul sud-american de a face din banderolă un mijloc de exprimare personal. De-a lungul timpului, banderola a cunoscut, de la un meci la altul, un alt design, Gomez găsind tot felul de desene sau de mesaje de inscripţionat.

CLICK GALERIE FOTO

Astfel a avut toate detaliile tehnice ale unei console de Play-Station, a desenat personaje din seriale de desene animate, iar trecînd la lucruri mai serioase, a avut mesaj de susţinere pentru Chapecoense, unul la împlinirea a 200 de ani de la independenţa ţării sale, un altul, cu chipul fiicei, cînd micuţa a împlinit 2 ani (acest lucru s-a petrecut chiar la ultimul meci, cîştigat la Verona, cu 4-1, în faţa lui Chievo sau dedicaţie de ziua mamei sale, Monica. Mai există alte ciudăţenii stampate pe banderolă, gen dedicaţie de Ziua Tangoului sau de Halloween.

Nu rata

Gomez este însă un jucător tot mai important în angrenajul grupării din Bergamo, marcînd goluri importante şi oferind numeroase assisturi colegilor.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu