Fotbal intern

Liga 1: start 100! Supliment CADOU de 28 de pagini în FANATIK-ul de vineri!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Şi nu orice FANATIK de această dată. Vă aşteaptă un număr SPECIAL în ziua în care porneşte la drum ediţia cu numărul 100 a Ligii 1! Iar BONUSUL este un...
14.07.2017 | 14:08
Liga 1 start 100 Supliment CADOU de 28 de pagini in FANATIKul de vineri

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Şi nu orice FANATIK de această dată. Vă aşteaptă un număr SPECIAL în ziua în care porneşte la drum ediţia cu numărul 100 a Ligii 1! Iar BONUSUL este un supliment CADOU de 28 de pagini cu ceea ce trebuie să ştii despre startul unui sezon care se anunţă TERIBIL!

LIGA 1. Analiza detaliată a şanselor candidatelor la titlu scoate în evidenţă un adevărat “triunghi al Bermudelor“: Steaua, CFR Cluj, Dinamo! Cine le poate încurca aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

LIGA 1. De la ruperea Uniunii Sovietice la marea vizită în Cuba a lui Barack Obama. Cum arăta lumea şi fotbalul la ultimul titlu cucerit de greii din fotbalul românesc. Un material special marca FANATIK găseşti doar în FANATIK-ul de VINERI!

BONUS: 28 de pagini CADOU la debutul Ligii 100!

STEAUA. Trecut şi prezent la clubul lui Becali. Stilul de viaţă luxuriant al lui Reghecampf la arabi, cu fotografii EXCLUSIVE, şi bătălia din vestiar pentru banderolă după plecarea lui Reghe.

DINAMO. “Ce Dinamo II? La prima echipă, copile!” Cea mai tare poveste de viaţă a jucătorului care l-a impresionat pe Contra în această vară o descoperi doar în FANATIK-ul de VINERI!

BONUS: 28 de pagini CADOU la debutul Ligii 100!

SPECIAL FANATIK. Interviu cu cărţile pe faţă cu impresarul verii în fotbalul românesc. Nu-s magician! Muncesc zi de zi”, spune cel care anunţă două “explozii” în fotbalul nostru, una la… Dinamo. Totul doar în FANATIK-ul de VINERI!

Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 10 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

BONUS: 28 de pagini CADOU la debutul Ligii 100!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!