ULTIMA ORĂ
CRAIOVA-DINAMO / SÂMBĂTĂ, ORA 20:30

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Vezi aici meciul ONLINE

UPDATE CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Gigi Mulţescu şi Cosmin Contra s-au decis asupra titularilor.

Cele mai citite

VEZI AICI MECIUL ONLINE

CRAIOVA (4-3-3): Calancea – Dimitrov, Kelic, Barthe, Bancu – Mateiu, Zlatinski, Dumitraş – Băluţă, Ivan, Gustavo.

DINAMO (4-4-2): Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Hanca, Nistor, Mahlangu, Palic – Nemec, Rivaldinho.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. Gigi Mulțescu se plânge că are probleme de lot, înainte de meciul cu echipa din ”Ștefan cel Mare”. De asemenea, antrenorul a explicat cum merg negocierile pentru prelungirea contractului.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. „Nu mai este niciun secret că, pentru noi si pentru suporterii nostri, meciul cu Dinamo este foarte important. Venim după o perioadă grea, după două înfrângeri, de aceea ne dorim să ne reabilităm în fața suporterilor și să aducem puncte.

Dinamo este una dintre echipele în formă ale campionatului, astfel încât sunt argumente pentru un meci disputat. Avem în continuare probleme de efectiv: Popov a fost operat, Briceag nu este sută la sută refăcut și de aceea nu-l vom forța în acest joc, Burlacu s-a accidentat la ultimul antrenament, în vreme ce Screciu este gripat, dar avem speranțe că starea lui se va îmbunătați, astfel încât să fie măcar rezervă.

În ciuda acestor necazuri, cei care vor intra trebuie să fie concentrați și să dea totul pentru victorie. Mergem la victorie, cu toate forțele, și ne dorim, pe lângă un rezultat favorabil, să nu ieșim cu pierderi umane”, a declarat Mulțescu.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. „În privința prelungirii contractului, nu este o indecizie a mea, ci e o hotărâre comună, luată cu conducerea, să ne canalizăm toate forțele și eforturile pentru aceste meciuri vitale pentru noi. În opinia mea, am realizat lucruri bune: am calificat echipa în play-off și suntem aproape de ultimul act al Cupei, iar la finalul actualului sezon pentru prima dată după mulți ani Universitatea Craiova va juca în competițiile europene. 

A fost și este o presiune mare, din toate părțile. Dar pe care mi-am asumat-o de la bun început. Să va dau un exemplu: la Steaua cu CFR nu s-a tras nici măcar un șut pe spațiul porții, dacă noi am fi jucat astfel, probabil eram dați afară din Craiova. Mă refer la cât de pretențioși sunt suporterii Universității. Sincer, nu m-am gândit că poate fi atâta presiune”, a explicat Gigi Mulțescu.

CRAIOVA-DINAMO LIVE VIDEO LIGA 1. CS U Craiova – Dinamo este LIVE TEXT şi LIVE VIDEO în această seară de la ora 20:30.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu