News

A luat 5 miliarde de lei vechi! Un sucevean a obţinut un profit imens

Noroc incredibil pentru un client Stanleybet din Suceava: venit în agenţie pentru a-şi plasa pariul pe meciurile echipelor favorite, pariorul şi-a încercat norocul şi la unul din aparatele...
12.12.2014 | 14:04
A luat 5 miliarde de lei vechi Un sucevean a obtinut un profit imens
ADVERTISEMENT

Noroc incredibil pentru un client Stanleybet din Suceava: venit în agenţie pentru a-şi plasa pariul pe meciurile echipelor favorite, pariorul şi-a încercat norocul şi la unul din aparatele MegaJackpot.

Nu mică a fost mirarea acestuia când, intrat în speciala MegaJackpot, a câştigat marele premiu în valoare de 539,234.88 lei. “În momentul în care mi-au apărut cele 5 gorile pe ecran, nici nu am înţeles ce mi se întâmplă, un prieten mi-a spus că am luat premiul cel mare”, a declarat Alin Mandache, câştigătorul celui de-al 43-lea MegaJackpot acordat de la lansarea din 2010 până în prezent.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce va face cu banii, pariorul sucevean a precizat: “Voi încerca să-mi reconstruiesc viaţa alături de viitoarea mea soţie. Intenţionez totodată să donez o parte din bani unui caz umanitar”. Câştigătorul a intrat în posesia banilor chiar în ziua în care a împlinit vârsta de 28 de ani.

Mega Jackpot reprezintă un sistem de jackpot unic în România, prezent în agenţiile Stanleybet, a cărui valoare porneşte de la 200.000 de lei. Acesta cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar banii se cumulează de la toate aparatele, generând câştiguri uriaşe. De la lansare şi până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de 3,3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

bani jackpot