ULTIMA ORĂ
FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI

FRF a anunţat când au loc meciurile tur din semifinalele Cupei României. Şumudică, FRUSTRAT!

58e7509510c5d

UPDATE. FRF a anunţat programul semifinalelor din Cupa României. Astfel, meciurile tur vor avea loc pe 25 şi 27 aprilie, iar manşa secundă este programată pe 16-18 mai.

Cele mai citite

Meciul dintre Astra Giurgiu şi ACS Poli Timişoara va avea loc marţi, 25 aprilie, de la ora 20:00, iar două zile mai târziu, pe 27 aprilie, de la ora 20:30, va avea loc întâlnirea dintre CS Universitatea Craiova-FC Voluntari.

Marius Şumudică a luat foc când a auzit programarea primei manşe a semifinalei sale contra celor de la Timişoara. Înainte de meciul din 25 aprilie, Astra joacă pe 22 cu CFR Cluj, iar Timişoara pe 20 aprilie cu Gaz Metan.

Probabil că s-a făcut această programare pentru că a țipat Ionuț Popa. Nu se poate așa ceva! Chiar suntem proștii Ligii 1?! Cum să jucăm în Cupă la două zile după meciul de campionat? Suntem singurii care pățesc asta! De ce m-au programat marți, când miercuri nu se joacă niciun meci? De ce nu ne-au pus pe noi miercuri? Sau să fi jucat noi joi și meciul CSU Craiova – FC Voluntari să se pună marți„, a spus Şumi pentru gsp.

–––––––––––––––––––––––

UPDATE:  S-au tras la sorţi cele două semifinale ale Cupei României. Craiova şi Astra sunt marile favorite, având în vedere că fiecare dintre ele va întâlni o echipă din play-out. Partidele sunt: 

CSU Craiova- FC Voluntari

Astra Giurgiu- ACS Poli Timişoara

Partidele tur se dispută în 25-27 aprilie, iar returul în 16-18 mai.

……………..

Luni, 10 aprilie, de la ora 13:30, va avea loc tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, ediţia 2016-2017, la Casa Fotbalului (sala „Nicolae Dobrin”)

Cele patru echipe calificate din faza sferturilor de finală vor fi repartizate într-o singură urmă, în conformitate cu prevederile art. 30.5 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF).

Echipele calificate în semifinalele Cupei României sunt:

Astra Giurgiu

ACS Politehnica Timişoara

CS Universitatea Craiova

FC Voluntari

Meciurile din cadrul semifinalelor se vor desfăşura în sistem tur-retur, iar prima echipă extrasă o să fie organizatoarea jocului tur. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de la 11 metri.

Jocurile din cadrul turului semifinalelor Cupei României vor avea loc în intervalul 25 aprilie – 27 aprilie 2017, iar returul în perioada 16 mai – 18 mai 2017.

Nu rata

Echipele din Liga 1 care participă în Cupa României sunt obligate să respecte dispoziţiile regulamentare privind numărul minim de jucători sub 21 de ani, aşa cum sunt stabilite de art. 45, alin.7, lit.c) din ROAF.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu