FOTBAL / LIGA 1

„Magicianul” se întoarce în Liga 1? „Ne putem aşeza la negocieri”

Vlad Achim,Lucian Sanmartean

După doi ani de „aventură” în ţările arabe, Lucian Sânmârtean va fi jucător liber în această vară, după ce îi va expira înţelegerea cu Al Taawon. Deşi a ajuns la vîrsta de 37 de ani, fostul „magician” al Stelei nu se gândeşte la retragere, considerând că nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

Cele mai citite

Sânmărtean a ajuns în Arabia Saudită, la Al Taawon, adus de Costel Gâlcă, iar situaţia sa nu a mai fost chiar aşa clară după plecarea tehnicianului român. În acest moment, fostul internaţional ar prefera un nou contract în străinătate, dar nu exclude nici varianta de a juca în Liga 1, în cazul unui proiect ofertant.

Anul trecut, Lucian a fost la un moment dat în vederile lui Dinamo, iar acum oferta s-ar putea reînnoi, atâta timp cât un fotbalist pe profilul său, Filipe Teixeira, dorit de asemenea în Ştefan cel Mare, ar putea semna în cele din urmă cu Steaua.

”Deocamdată sunt în pauză. Vin după o perioadă în care am nevoie de puțină vacanță și după o să văd ce mai intervine, ce mai vine, dacă mai vine ceva. Nu am discutat cu cei de acolo despre prelungirea contractului, care expiră la sfârșitul lui iunie.

Mă simt bine fizic, sunt motivat și am motivația de a mai juca. Nu am probleme din punct de vedere fizic, m-a ținut Dumnezeu departe de accidentări. Continuitatea asta îmi dă motivație să mă antrenez și să mai joc. Prioritar este să mai găsesc ceva pe afară, pentru că la vârsta mea, aspectul financiar este cel mai important.

Dacă nu se mai găsește nimic pe afară, sunt dispus să discut și cu echipe din Liga 1, ne putem așeza la negocieri dacă mă mai vrea cineva. Au fost ceva întârzieri cu banii, dar avem promisiuni că în următoarea perioadă se va plăti tot, aștept să vedem. Până acum nu au fost astfel de probleme”, a declarat Lucian Sânmărtean.

 

 

Nu rata

Acesta și-a început cariera de jucător la Bistrița și a mai evoluat la Panathinaikos, Utrecht, Vaslui, Steaua, Al Ittihad, Pandurii și Al Taawon. În acest moment, cota de piață a lui Sânmărtean, conform transfermarkt.com, este de 200.000 de euro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu