ULTIMA ORĂ

Maria Constantin, bătută de soţia amantului ei! Dezvăluirea, făcută în direct!

Maria Constantin, batuta de sotia amantului ei! Cum i - a surprins!

Maria Constantin, cântăreaţa devenită faimoasă mai ales în ultimele săptămâni, după ce s-a decis să-l părăsească pe Marcel Toader, a fost bătută de o colegă de scenă! De curând, au ieşit la iveală noi informaţii halucinante despre cântăreaţa de muzică populară. Maria Constantin ar fi avut o aventură cu iubitul unei prietene de-ale sale. Mai mult de atât, aceasta ar fi intrat peste cei doi şi ar fi lovit-o pe artistă, a dezvăluit Mara Bănică.

Cele mai citite

„O cântăreaţă din Gorj a intrat şi a bătut-o pe Maria în casă pentru că se iubea cu iubitul ei”, a spus Mara Bănică la o emisiune tv. Informaţia a fost, într-un fel, confirmată de Ciprian Tapotă, fostul soţ al artistei: „Ce-mi faci Mara…”, a declarat el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Maria Constantin, nedusă în concediu

De câteva săptămâni, Maria Constantin şi Marcel Toader sunt în atenţia presei, după ce au anunţat că divorţează. Motivul ar fi fost infidelitatea Mariei Constantin, care l-ar fi înşelat pe Marcel Toader cu un fost iubit de-al ei. Marcel Toader a dat de înţeles că nu s-a întâmplat doar o dată.

Nu rata

Recent, presa a scris că tensiunile dintre cei doi ar fi plecat şi de la bani. Potrivit apropiaților celor doi, deși și-ar fi dorit concedii alături de partenerul său, artista și soțul său nu și-au putut permite o vacanță în ultimii trei ani! Lucru de altfel recunoscut, recent, și de Marcel Toader, cu doar câteva luni înaintea divorțului.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu