Life

Mariana Cojocaru anunță vremuri grele pentru români! Profilul astrologic al viitorului premier

07.12.2020 | 10:02
Mariana Cojocaru anunta vremuri grele pentru romani Profilul astrologic al viitorului premier
ADVERTISEMENT

Mariana Cojocaru vine cu informații noi despre profilul astrologic ideal al viitorului premier al României. Astrologul aduce în prim plan noțiuni importante despre zona politică îmbinată cu cea astrală.

Obișnuiți cu recomandările zilnice în ceea ce privește zodiacul, Mariana Cojocaru anunță că România se va confrunta cu o criză economică în viitorul apropiat, iar asta din cauza clasei politică. Astrologul nu spune dacă acest impas va fi unul minor sau major, însă cert este că nu o va fi o foarte bună comunicare între România și țările externe.

ADVERTISEMENT

„România are soarele în Vărsător, dar la ora la care noi vorbim și sunt alegerile și, evident, pentru anul viitor, axa karmică va fi în Gemeni și în Săgetător. Prin urmare, din punct de vedere economic, vom avea relații destul de dificile cu străinătatea”

Axa această karmică este pe casă a 12-a și casă a 6-a. Este considerată casă dușmanilor vizibili și invizibili. Mai este considerata casa sănătății și a muncii. Exact punctele cheie de unde veneau întrebările.

ADVERTISEMENT

Cu cât ne îndatoram mai mult economic, cu atât aș spune eu că relația României cu țările cu care suntem acum în UE, riscă să se deterioreze.

Din punct de vedere al sănătății aș spune că zona care ține de afecțiunile cronice, ca să nu mai zic că și societatea noastră da semne de așa ceva, vine cu o mare provocare pentru ceea ce înseamnă liderii politici ai anului 2021. E destul de complicat.

ADVERTISEMENT

Aici vor da adevăratul examen și nu neapărat la urne. Pentru că la urne va ieși un rezultat iar apoi populația va taxa dacă nu se vor rezolva chestiunile care țin de sănătate. Și mai ales financiare, economice”,  a explicat astrologul Mariana Cojocaru, in ediția specială, de duminică, de la Antena3.

Mariana Cojocaru a făcut profilul astrologic al viitorului premier al României

„E foarte interesant că profilul unui viitor Premier să fie atât uranian cât și saturnian, pentru 2021. Uranus guvereaza Vărsătorul, Saturn guvernează Capricornul dar în 2021 va fi în Vărsător, și atunci vreau să aibă ambele profiluri astrale”, a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3.

ADVERTISEMENT