LIGA 1 / VIITORUL

Răzvan Marin, la Roma sau la Juve? Bivolaru: ”INTERESUL lor e clar!”

UPDATE 14:09 / Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a confirmat, pentru FANATIK.RO, că Juventus și AS Roma sînt interesate de Răzvan Marin.

Cele mai citite

”Scouteri ai celor două echipe l-au urmărit pe Răzvan Marin la cîteva meciuri. Și de la Fiorentina și mai sînt cîteva echipe. Nu știu acum de suma de trei milioane de euro, dar interesul este clar”, a spus Bivolaru.

Directorul general a vorbit și despre oferta venită de la Zenit, pentru Marin și Romario Benzar. ”Gică Hagi are o relație specială cu Mircea Lucescu. Nu știu dacă Hagi ar fi cerut cinci milioane de euro pentru cei doi, dar au vorbit despre ei. Vom vedea”, a declarat Bivolaru.

”Nu cred că vreun jucător de-al nostru va ajunge acum la Steaua. Sîntem pe primul loc, să dea Dumnezeu s-o ținem așa pînă la finalul campionatului”, a încheiat oficialul Viitorului.

––––––––––––––––––––––––-

UPDATE. Presa din Rusia anunță că Viitorul le-a fixat preţul lui Romario Benzar şi Răzvan Marin, fotbaliştii doriţi de Mircea Lucescu la Zenit Sankt Petersburg. Astfel, Gică Hagi a cerut pentru „pachetul” preţios 5.000.000 de euro, o sumă record pentru echipa construită de la zero de „Rege”.

Spb.kp.ru susţine că cifrele nu i-au speriat pe oficialii grupării ruse, iar afacerea s-ar putea încheia cu succes în perioada următoare.

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Nu numai Fiorentina e cu ochii pe fotbalistul Viitorului, Răzvan Marin. Două forțe ale campionatului italian îl monitorizează pe internaționalul de 20 de ani, pe care şi Gigi Becali l-a dorit la Steaua. Clubul roş-albastru a ieşit din cursa pentru semnătura lui Marin cînd a auzit preţul pe care îl doreşte Gică Hagi, iar varianta unei mutări în străinătate prinde tot mai mult contur.

Conform jurnaliștilor de la gazzettagiallorossa.it, jucătorul Viitorului, cotat de „Rege” la 3.000.000 de euro, a intrat în atenția lui Juventus și a lui AS Roma.

„Roma – Juventus a devenit şi un duel pe piaţa transferurilor. Playmakerul născut în 1996 a intrat în atenţia celor două cluburi de ceva timp, ambele urmărindu-l cu atenţie. Fiorentina e şi ea interesată de transfer, mai ales că Pantaleo Corvino (n.r.: director sportiv la Fiorentina) are o relaţie excelentă cu Gheorghe Hagi”, a anunţat sursa citată.

Nu rata

Surpriza vine însă din Rusia. Mircea Lucescu, renumit pentru talentul său de a transforma tineri fotbalişti în staruri de top la nivel european, i-a convins pe oficialii lui Zenit să îl cumpere pe Răzvan Marin. Ştirile Pro TV anunţă că „Il Luce” i-a propus lui Gică Hagi exact suma minimă pentru care e dispus să renunţe la Marin, 3.000.000 de euro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri
Fanatik beauty collection