News

Marius Alexe s-a îndrăgostit de fosta iubită a lui Boureanu

După două căsnicii încheiate cu divorţuri cu scandal şi mai multe relaţii efemere, Cristian Boureanu părea că şi-a găsit fericirea în braţele unei blonde superbe de doar 24 de ani....
06.03.2015 | 08:37

După două căsnicii încheiate cu divorţuri cu scandal şi mai multe relaţii efemere, Cristian Boureanu părea că şi-a găsit fericirea în braţele unei blonde superbe de doar 24 de ani. Relaţia celor doi a durat doar 7 luni, timp în care toată lumea a comparat-o pe blondină cu fosta sotie a lui Boureanu, Valentina Pelinel, graţie asemănării fizice dintre cele două.

Timp de şapte luni, Cristian Boureanu a părut fericit, din nou, în braţele Adelinei Mihăilescu, o blondină pe care a cunoscut-o la începutul anului trecut. Adelina părea pansamentul perfect pentru ca fostul parlamentar să îşi revină din trauma divorţului de Valentina Pelinel. Fostul politician a mers într-o vacanţă exotică alături de focoasa blondină, au petrecut primul Crăciun împreună şi au ţinut să imortalizeze momentul, fotografiindu-se lângă bradul împodobit din casa politicianului, fotografie care încă tronează la loc de cinste pe contul de socializare al Adelinei, semn că acel moment a fost unul unic pentru cei doi.

Se pare că cei doi şi-au încheiat socotelile de comun acord, iar în prezent, Cristian Boureanu formează un cuplu cu Laura Dinică, o tânără  trecută de curând de pragul celor 18 ani, însă nici Adelina nu se lasă mai prejos. O prietenă apropiată blondinei a spus, sub protecţia anonimatului, în exclusivitate pentru Spynews.ro că Adelina este în ”tratative” cu dinamovistul Marius Alexe, fotbalistul fiind îndrăgostit până peste cap de blondină.

“Marius este îndrăgostit nebuneşte de Adelina! Îi trimite mesaje non-stop! De 1 Martie i-a trimis un buchet imens de flori, trebuiau să meargă la o cină romantică, dar el a avut meci şi nu au mai reuşit să se întânlească. Adelina este foarte greu de cucerit în aceste momente, iar Marius nu se lasă şi încearcă din răsputeri să o cucerească!”, declară pentru Spynews.ro o prietenă a Adelinei.

sursă:  spynews.ro