ULTIMA ORĂ
FOTBAL / CUPA ROMÂNIEI

Şumudică, elogii pentru FCSB! Noi detalii despre negocierile cu Becali

marius-sumudica23

UPDATE, ora 23:51După meciul de la Chiajna, Marius Şumudică a oferit declaraţii despre viitoarea sa adversară din finala Cupei României, FC Voluntari, dar şi despre negocierile pe care le-a avut cu Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB.

Cele mai citite

„Am avut discuţii de FCSB, dar nu am ajuns la un consens. Era greu şi pentru mine, şi pentru Gigi. Mulţi care nu mă doreau. Plus că eu am sânge vişiniu şi e greu să schimb grupa sanguină. Pe viitor, voi ţine cont de ceea ce înseamnă profesionalismul. Ajungeam la o echipă foarte mare, dar ăsta este drumul meu. M-am dus la Chiajna să văd jocul pentru că vom înfrunta una dintre cele două echipe. Voluntariul a ales bine această suprafaţă, au fost inteligenţi cei de acolo. Mă aşteptam mai mult de la Craiova, să rişte. Un joc tern. Nu se pune problema ca eu să ajung la Craiova. Am o relaţie de prietenie cu Rotaru, de respect. Dar îmi iau vacanţă”, a declarat Marius Şumudică.


 

La manşa retur a semifinalei FC Voluntari-CSU Craiova, printre spectatorii prezenţi pe arena din Chiajna s-a numărat şi Marius Şumudică. Antrenorul Astrei Giurgiu este aproape de a pleca de la echipa giurgiuveană la finalul sezonului, iar printre posibilele destinaţiile ale tehnicianului se numără şi echipa CSU Craiova.

Nu rata

Sutele de fani ai oltenilor prezenţi la intrarea pe stadionul din Chiajna l-au aplaudat pe Marius Şumudică, i-au strigat numele şi i-au cerut să preia conducerea tehnică a echipei din vară. „Eu sunt iubit la Craiova, când am fost la nunta lui Valerică Găman m-a oprit foarte multă lume să facă poze cu mine. N-am făcut atâtea poze în viața mea. Craiova este un club unde aș lucra în viitor. Fiind un antrenor liber de contract, este un club de luat în seamă”, declara Marius Şumudică în urmă cu o lună.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu