ULTIMA ORĂ
CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING - FCSB 0-0

Jeremy Mathieu: „Am fost superiori, dar nu am putut câştiga”

MATHIEU SPORTING - FCSB 0-0. Am fost superiori!

Sporting Lisabona nu a reușit să o învingă pe FCSB, în manșa tur a playoff-ul Champions League, scor 0-0, deși formația din Portugalia are jucători mult mai valoroși decât cei de la FCSB.

Cele mai citite

Jeremy Mathieu, jucător venit în această vară liber de contract de la FC Barcelona, a fost integralist pentru Sporting în manșa tur cu FCSB, și a vorbit despre șansele la calificare.

MATHIEU SPORTING – FCSB 0-0.  „Ne-a lipsit golul în această seară!”

„Cred că ne-a lipsit golul în această seară. Am făcut o partidă bună, cred că echipa adversă ne-a blocat foarte bine, ne-a lipsit golul și sper să ne calificăm în deplasare. Am fost superiori în acest meci, dar n-am putut câștiga. Cred că putem să ne calificăm. Sper să marcăm și să nu mai ratăm ca-n această partidă. Cred că Steaua are un colectiv foarte bun, a jucat mult pe contraatac. Ne dorim să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor” , a declarat Jeremy Mathieu pentru Dolce Sport.

Nu rata

Sporting Lisabona – FCSB, scor 0-0, în manșa tur a playoff-ului Champions League. Returul va avea loc miercuri, ora 21:45, pe Arena Națională, iar parida o să fie LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri