ULTIMA ORĂ

Trupa ABBA s-a reunit! Dumnezeule mare cum au trecut anii! Asa arată acum vedetele

Cei patru membri ai legendarei trupe ABBA s-au reunit sub acelasi acoperis miercuri seara, la Stockholm, cu ocazia deschiderii unui restaurant, al carui concept este inspirat de muzica lor.     

Cele mai citite

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Au tinut sa precizeze insa ca nu vor mai urca impreuna pe o scena si  au pus capat speculatiilor privind o posibila refacere a formatiei.
De altfel, Agnetha, Frida, Biorn si Benny, avand acum varste cuprinse intre 65 si 70 de ani, au venit separat la eveniment si au avut mare grija sa nu fie fotografiati impreuna.

Membrii ABBA, idoli ai muzicii disco-pop, cu tinute de scena exuberante si piese fredonate de milioane de oameni, au dominat clasamentele muzicale mondiale intre mijlocul anilor 1970 si inceputul anilor 1980.
In ciuda popularitatii uriase, trupa s-a destramat in 1982, iar cei patru nu au mai fost vazuti in acelasi loc din 2008.

Nu rata

Sursa: stirileprotv

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu