ULTIMA ORĂ

Membrii unei trupe rock, acuzaţi de viol, au fost arestaţi!

Trupa rock desfiintata de procurori! Cei patru sunt acuzati de viol

Toţi membrii unei trupe de rock sunt acuzaţi de o tânără că au sechestrat-o în autocarul lor şi au violat-o pe rând! Cei patru membri ai trupei poloneze au fost arestaţi sub acuzaţia de răpire şi viol, scrie nme.com. Avocatul spune că rockerii sunt nevinovaţi!

Cele mai citite

Incidentul ar fi avut loc pe 31 august, după un concert pe care formaţia metal l-a susţinut în Spokane (Washington). O femeie susţine că a fost ţinută, împotriva voinţei sale, în autocarul trupei, înainte ca membrii grupului să o violeze. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Trupa rock desfiinţată de procurori şi-a suspendat conturile social-media

Potrivit documentelor prezentate la tribunal, Michal Lysejko, Waclaw Kieltyka, Rafal Piotrowski şi Hubert Wiecek au invitat-o pe aceasta împreună cu o prietenă în autocarul formaţiei după show. Ea susţine că, aflată în vehicul, toboşarul Michal Lysejko a fost primul care a agresat-o, iar solistul Rafal Piotrowski a urmat-o la baie. Aici, tânăra susţine că a fost violată, pe rând, de toţi cei patru membri ai trupei.

Nu rata

Femeia nu a putut estima timpul petrecut în autocarul formaţiei. Autorităţile alertate au semnalat faptul că ea prezenta numeroase urme de violenţă. Avocatul apărării a transmis că polonezii vor ”lupta cu acuzaţiile care le sunt aduse şi suntem încrezători că va fi ascultată şi cealaltă variantă a poveştii”. Conturile de social media ale formaţiei înfiinţate în 1996, în Krosno, au fost suspendate.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri