LIGA 1 BETANO / FCSB

Reacţia lui Meme, după scandalul cu Alibec: „Fac un pas în spate!”

Mihai Stoica a postat un mesaj pe un site de socializare prin care a reacţionat în urma scandalului în care a fost implicat cu Denis Alibec (vezi detalii aici) şi a anunţat că atacantul nu şi-a cerut scuze, aşa cum Gigi Becali a declarat. Oficialul „roş-albaştrilor” a fost foarte deranjat de reacţia pe care atacantul a avut-o „vorbeşti tu de fotbal” şi spune că nu are nevoie să fie respectat de jucptorul venit de la Astra Giurgiu.

Cele mai citite

Nervii steliştilor au fost întinşi la maximum la prima înfrângere din Liga 1 Betano în acest sezon. La Ovidiu, acolo unde FCSB a fost  surclasată de campioana României, Denis Alibec şi Mihai Stoica au avut un schimb de replici, după ce managerul i-a cerut atacantului să coboare în apărare şi să îşi ajute colegii să recupoereze baloanele.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Meme Stoica: „Alibec nu s-a scuzat!”

„Mărturisesc că este prima dată în 23 ani de carieră în care un jucător mi se adresează cu „vorbești tu de fotbal”, punându-mi la îndoială autoritatea în club. Iar când patronul iese și îi dă dreptate public, îndoiala dispare. E stilul inconfundabil al lui Gigi Becali, stil cu care a făcut performanțe și rețeta financiară de care Steaua și fotbalul românesc au mare nevoie.

Nu rata

Prin urmare, nu-mi rămâne decât să fac un pas în spate și să aplaud evoluțiile lui Alibec în partidele care urmează. La ora asta, orgoliile trec în plan secund. Mă interesează prea puțin ca el să mă respecte. Vreau doar să respecte fotbalul și să-și pună în valoare calitățile incontestabile.
P. S. Alibec nu s-a scuzat, n-a considerat că are motive. E mai bine, scuzele false n-au nicio valoare. Asta, doar așa, pentru a respecta în totalitate adevărul”, este mesajul lui Meme Stoica.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu