LIGA 1 / STEAUA

Goian îl felicită pe Gigi! „Şumudică NU avea ce să caute la Steaua!”

marius-sumudica

STEAUA. Dorin Goian a mărturisit pentru FANATIK.RO că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere atunci când l-a preferat pe Dică în locul lui Marius Șumudică.

Cele mai citite

STEAUA. Nicolae Dică este al doilea jucător din generația Steaua 2006 care preia ca antrenor principal echipa lui Gigi Becali deși nu are licența PRO. Însă Dorin Goian consideră că „Dicanio” are acum un avantaj în plus față de Mirel Rădoi.

Mă bucur foarte mult pentu Dică și consider că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere deoarece Șumudică nu avea ce să caute la Steaua. Nu am nimic personal cu Șumi, dar trecutul său rapidist și conflictele pe care le-a tot avut în ultimii ani cu fanii Stelei nu-l recomandau deloc să vină el la Steaua. Nu uitați nici de răutățile pe care le-a avut față de Dică acum câteva luni și cum i-a vorbit.

Dică este un băiat extrem de ambițios și cred că are și un avantaj față de Mirel Rădoi. El îl are pe Meme alături. Mirel nu l-a avut pe Meme și lucrul asta s-a simțit. Am înțeles că o să vină cu el la Steaua și Cornel Cernea.

Nu rata

Noi cei din generația Steaua 2006 am vorbit pe grupul nostru de wattapp, cu Dică, despre șansa care i s-a oferit acum”, a spus Goian.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu