News

MESAJE de ZIUA NAŢIONALĂ, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări şi mesaje pe care le puteţi trimite prietenilor

Mesaje de Ziua Nationala, 1 Decembrie 2015. Românii sărbătoresc, luni, 96 de ani de la Marea Unire. Cu această ocazie vă prezentăm o serie de mesaje, felicitări, urări, SMS-uri pe care le...
01.12.2016 | 00:17
MESAJE de ZIUA NATIONALA 1 DECEMBRIE SMSuri felicitari urari si mesaje pe care le puteti trimite prietenilor

Mesaje de Ziua Nationala, 1 Decembrie 2015. Românii sărbătoresc, luni, 96 de ani de la Marea Unire. Cu această ocazie vă prezentăm o serie de mesaje, felicitări, urări, SMS-uri pe care le puteţi trimite prietenilor, pentru a le insufla spiritul de unitate şi patriotism.

mesaje 1 DecembrieLa mulţi ani România, la mulţi ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulţi ani!

A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulţi ani!

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume şi să fii la fel de bun în ceea ce faci şi mai ales să fii mândru că eşti român. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Nationala  Ziua Naţională a României este cu siguranţă una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea ţin să-ti urez La mulţi ani!

Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca eşti un român adevărat, La mulţi ani!

Familia noastră de români vă urează la mulţi ani unor români adevăraţi!

Îţi mulţumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îţi mulţumim ca eşti român, La mulţi ani!

Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toata suflarea românească. La mulţi ani Romane!

La mulţi ani romani, oriunde v-aţi afla!

La mulţi ani Romania! La mulţi ani prieteni! La mulţi ani romani de pretutindeni!

La mulţi ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc româneşte!

Cu prilejul Zilei naţionale a României doresc poporului roman cele mai călduroase felicitări si urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate si succes!

Cu ocazia Zilei Naţionale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit.

La mulţi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!

Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulţi ani romane, la mulţi ani Romania!

1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toţi romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulţi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naţionala!

Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiaţi.

De 1 Decembrie, Ziua Naţionala a României va doresc distracţie plăcută si sa va bucuraţi ca sunteţi roman. La Mulţi Ani plini de realizări!

Ne face deosebita plăcere sa colaboram cu oameni de excepţie ca dumneavoastră. Adevăraţi romani. La Mulţi Ani încununaţi de succes si prosperitate.

Cu ocazia Zilei Naţionale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastră si sa va transmitem cele mai sincere urâri de bine.

Cu romani de excepţie ca tine tara noastră este mai bogata si mai respectata. Cu clienţi deosebiţi ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Iţi mulţumim si iţi uram un sincer La Mulţi Ani!

Ziua Naţionala a României este prilej de mare bucurie pentru toţi romanii. Va dorim ca 1 Decembrie sa va aducă in fiecare an realizări de excepţie si sa fiţi mândru ca sunteţi roman.

Cu ocazia Zilei Naţionale va doresc succes in activitate si sa va bucuraţi de cele mai frumoase realizări. La mulţi ani de prosperitate si bunăstare!

Suntem bucuroşi sa colaboram cu romani deosebiţi ca dumneavoastră. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranţa unui viitor mai bun. La mulţi ani!

Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va mulţumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care li meritaţi din plin. La mulţi ani!

De când se ştie, romanul trăieşte cu credinţa in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeşte pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulţi Ani Romane, fii mândru de tara ta!

Cu ocazia Zilei Naţionale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulţi Ani!