ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / TURCIA

Apropiat al lui Mircea Lucescu: „Nu ar fi venit să antreneze naţionala României”

Chiar dacă preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că Mircea Lucescu va fi mereu pe lista sa atunci când va fi vorba de funcţia de selecţioner al naţionalei României, se pare că reciproca nu a fost deloc valabilă, cel puţin în ultimul timp. Ca dovadă că, deşi contractul cu Christoph Daum pare a se apropia de final, atât timp cât naionala are şanse infime de a se califica la Mondialele de anul viitor, „Il Luce” nu a stat pe gânduri când a primit o ofertă din Turcia.

Cele mai citite

Grigore Sichitiu, fostul conducător la Rapidului și un apropiat al lui Mircea Lucescu, a dezvăluit că tehnicianul de 72 de ani ar fi refuzat oricum vreo ofertă venită din partea șefilor FRF pentru a fi numit selecționerul României. „Nu ar fi venit să antreneze naționala României. Vă dau două motive: unul este legat de starea actuală a fotbalului românesc, iar al doilea îl reprezintă conducerea Federației Române de Fotbal”, a spus Sichitiu.

Mircea Lucescu Turcia. „Are şanse mai mari să califice Turcia la Mondiale”

Acesta a mai precizat că, din punctul să de vedere, Lucescu a ales cea mai bună variantă, atunci când a semnat pentru a antrena naţionala Turciei. „A analizat ofertele și s-a gândit unde s-ar simți cel mai bine. El cunoaşte la perfecţie fotbalul turc, după ce a lucrat la Galatasaray și Beșiktaș. Are șanse mai mari să se califice la Campionatul Mondial cu naționala Turciei”, a mai afirmat Grigore Sichitiu.

Nu rata

Mircea Lucescu a fost numit recent pe banca naționalei Turciei, cu care a semnat pe 2 ani, plus opțiune pe încă unul şi va debuta în preliminariile CM 2018 cu ocazia unui meci contra Ucrainei, pe 2 septembrie. Lucescu a dezvăluit că a negociat cu Galatasaray și Beșiktaș, dar a preferat naționala Semilunii, unde l-a înlocuit pe Fatih Terim.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu