LIGA 1 BETANO / CONCORDIA - JUVENTUS 1-1

Vasile Miriuţă: „E inadmisibil aşa ceva. Când s-o băgăm în poartă, picăm în fund”

Deşi, de regulă, nu-şi critică jucătorii, antrenorul Concordiei Chiajna, Vasile Miriuţă era negru de supărare după meci, din cauza lipsei de concentrare a acestora la fazele fixe.

Cele mai citite

„Am deschis scorul, dar n-am reuşit să ne concentrăm şi am primit gol peste câteva secunde. Este inadmisibil că am luat patru goluri de pe partea noastră dreaptă în ultimele 4 jocuri. Am avut ocazii, am jucat bine, dar, când s-o băgăm în poartă, am picat în fund. Cred că am adus mingea de 30 de ori în faţa porţii, dar acolo antrenorul nu mai poate face nimic. Mergem la Botoşani să ne jucăm şansa. Au o echipă solidă, un antrenor bun, pe Enache, dar fiecare meci are istoria sa”, a afirmat Miriuţă.

De partea cealaltă, autorul golului oaspeţilor, Simon Măzărache, era bucuros după meci atât pentru punctul obţinut de echipa sa, dar şi pentru faptul că a spart gheaţa după aproape un an.

Nu rata

„Ne-am dorit mult să câştigăm acest meci, pentru a scăpa de ultima poziţie dar, până la urmă, important e că nu am pierdut. Am avut multe ocazii, puteam spera la mai mult. A venit însă acea fază fixă şi am primit gol, deşi am lucrat toată săptămâna fazele fixe la antrenamente. E bine că am înscris imediat şi am reuşit să obţinem un punct meritat. Şi în meciul cu Craiova am luat gol în minutul 44, iar apoi, deşi am muncit, n-am reuşit să mai întoarcem rezultatul. Urmează partida cu FCSB, în care practic nu avem ce pierde, în faţa unei grupări care poate face oricând trei echipe. A luat ce e mai bun în ţară, mai puţin Băluţă”, a declarat atacantul echipei Juventus Bucureşti.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu