FOTBAL ROMÂNIA / FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu, noi documente pentru DNA. Mesajul pentru Olguța Vasilescu, Pavel Badea și Marcel Popescu!

olguta-centreaza-mititelu-da-cu-capul-660x400

Adrian Mititelu nu se lasă nici mort în lupta pentru revenirea clubului FC Universitatea Craiova în fotbalul românesc. Așa că, până atunci acesta își petrece marea majoritate a timpului său doar pentru a încerca să găsească soluții pentru cîștigarea războiului cu Lia Olguța Vasilescu, Pavel Badea, Marcel Popescu, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir.

Cele mai citite

Pe pagina sa de facebook, Mititelu a anunțat:

„CLONATII TRADATORI SUNT ȘAH MAT! Am descoperit noi documente(sentințe judecătoresti,acte de reorganizare etc) care confirmă indubitabil că FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea clubului înființat în anul 1948 !

Nu rata

Am găsit și acordul dat de instituția de învățamânt UNIVERSITATEA din CRAIOVA pentru privatizarea clubului de fotbal in anul 1991! Toate aceste documente incendiare le voi depune maîne la DNA, dar și in procesele cu marca de la ICCJ și cel cu palmaresul de la Tribunalul Dolj! Miercuri după amiaza le voi publica pe aceasta pagina! Gata ! Impostura și-a epuizat intoxicarile..! Vor platii cu toții ,inclusiv televiziunile care le-au cântat în strună….! De abia astept saăvad ce o să spună Olguta Vasilescu, Marcel Popescu si Pavel Badea…! Vor platii pt fiecare secundă în care s-au folosit de brand-ul UNIVERSITATEA CRAIOVA”.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu