FOTBAL ROMÂNIA / FC U CRAIOVA

Adrian Mititelu a prezentat noi documente. I-a acuzat pe Pavel Badea și Marcel Popescu. Reacția fostului căpitan al Universității Craiova!

UPDATE. Pavel Badea a acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO o reacție oficială la documentele pe care Mititelu le-a prezentat.

Cele mai citite

„Nu a fost vorba de nici o privatizare în 1991. Atunci s-a dat din partea lectoratului Universității doar o independență pentru ca secția de fotbal să se finanțeze din surse extrabugetare. Eu atunci eram fotbalist. În rest nu am ce de replică să îi dau lui Adrian Mititelu”, a spus Pavel Badea.

––––––––

Adrian Mititelu a început să publice pe pagina sa de facebook documente prin care susține că actualul Club Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova, condus de Pavel Badea, nu are nici un drept cu activitatea fotbalistică din 1990

Documentele pe care le voi publica vor arata urmatoarele:

Actele în cauză ,demostrează fără tăgadă că actualul Clubul Sportiv de Drept Public UNIVERSITATEA din Craiova condus de Badea nu are niciun drept la activitatea fotbalistică încă din anul 1990! Și prin urmare Badea se face vinovat de grave fapte de fals si abuz!
-În anul 1991 ,ulterior, după ce secția de fotbal a clubului Universitatea Craiova s-a separat de celelealte sectii, această activitate fotbalistică s-a privatizat constituindu-se în Societatea Comercială FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA S.R.L!
-Intreaga procedură juridică de transformare s-a derulat cu respectarea legislației în vigoare ,instanța de judecată și registrul comerțului au aprobat aceste operațiuni juridice.
-De asemnea ,Institutia de Învatamant Universitatea din Craiova și-a dat acordul de transformare a clubului de fotbal Universitatea în societate comercială!

-Nu în ultimul rând,ADUNAREA GENERALĂ A FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA formată din jucatori,antrenori,conducatori,reprezentatii Universitații etc au votat în unanimitate!
-Consiliul de Administrație al FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SRL era compus din 5 membri,un reprezentant al Universității,un reprezentant al PRIMARIEI MUNICIPIULUI CRAIOVA și trei reprezentantii ai clubului.
-Revoltator,este faptul că cei care au participat activ în procedura de privatizare a clubul sunt din rândul majorității celor care s-au implicat în inființarea clubului CSU,totodată renegând adevarata U Craiova!

-Personajul principal al privatizării clubului Universitatea Craiova în anul 1991 este nimeni altul decât Marcel Popescu ,persoana care în prezent se află înrolat la clubul fantomă și care blamează în mod penibil istoria juridică a clubului de fotbal Universitatea Craiova!
-Odată cu înființarea acestei societatii comerciale în anul 1991 ,Institutia Universitatea din Craiova a pierdut orice drept cu privire la echipa de fotbal,nume,activitate fotbalistică ,etc.
-Ulterior ,în anul 1994 ,clubul s-a reorganizat în asociatie non profit în urma cerințelor Ministerului Sportului prin Ordinul 292/1992 .
-In anul 2002 clubul s-a transformat din nou în societate comercială ,în baza legii 69/2000.
-Actele în scurt timp!

GALERIE FOTO-DOCUMENTELE LUI MITITELU

 

 

 

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu