FOTBAL ROMÂNIA / FC UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV/ Mititelu revine în fotbal. Mesajul pe care l-a transmis oficialilor FRF și LPF!

adrian-mititelu1

UPDATE. 15:45. Adrian Mititelu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO care este planul său de revenire cu FC Universitatea în fotbalul romnesc după ce se va termina procesul cu Sandru, Dragomir, FRF și LPF.

Cele mai citite

„Revenirea Universității Craiova în fotbalul românesc depinde sută la sută de Decizia Curții de Apel Secția 1 Penală. Sunt optimist că în curînd se va face dreptate. După șase ani așteptările sunt foarte mari. Unii au crezut că niciodată nu se va face dreptate. Însă cei mai mulți au așteptat această zi a dreptății. Pentru a putea înscrie echipa în sezonul 2017-2018 este absolut necesar să avem o sentință pînă la sfîrșitul lunii mai.

Da, am vorbit cu Napoli, dar și cu alte persoane la nivel consultativ. Reconstrucția clubului reprezintă o acțiune dificilă și de durată. Însă trebuie plătită cu prioritate din despăgubiri masa credală a societății FC Universitatea Craiova. În acest moment clubul nu mai deține nici o lingură. Avem nevoie de 40 de jucători seniori, 100 de juniori, minimum patru terenuri de antrenament de A la Z, dotări corespuzătoare pentru fotbalul profesionist, personal calificat pentru pentru desfășurarea activității necesare. Toate aceste lucuri necesită timp și foarte mulți bani. FRF și LPF trebuie să ia în calcul fondurile necesare recostrucției clubului Universitatea Craiova chiar începînd pentru acest an. Sper că sînt conștienți pentru această necesitate urgentă”,a dezvăluit în exclusivitate Mititelu pentru FANATIK.RO.

––––––––––––

Adrian Mititelu este convins că în aprilie Curtea de Apel se va pronunța defintiv în procesul dintre Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF, LPF respectiv FC Universitatea Craiova. Cum consideră că decizia judecătorilor îi va fi una favorabilă, omul a cărei echipă a fost exclusă din fotbalul românesc, pe 20 iulie 2011, se gîndește deja la o revenire în fotbal.

Astfel, FANATIK.RO a aflat că Adrian Mititelu a luat deja legătura cu antrenorul pe care vrea să îl aducă la noua sa echipă din sezonul următor. Acesta este Nicolo Napoli, cel care a mai antrenat FC Universitatea Craiova și în trecut.

Contactat de către FANATIK.RO, antrenorul italian a confirmat informația respectivă.

Sînt acasă în Italia. Aștept să se termine procesul pe care îl am la UEFA cu Iași și cu Florin Prunea. Însă aștept să se termine și procesul pe care FC Universitatea Craiova îl are cu foștii conducători ai fotbalului românesc. Nu vă ascund că am avut niște discuții cu Adrian Mititelu și mi-ar plăcea să revin la această echipă dacă Justiția din România îi va da dreptate.

Nu rata

Îmi doresc acest lucru ,deoarece vreau să contribui  la renașterea echipei unde m-am simțit cel mai bine în România. Îi respect mult pe suporterii clubului FC Universitatea Craiova și sînt sigur că și ei mă respectă pe mine. Au suferit prea mult și știu cît își doresc să se întoarcă pe stadioane din sezonul viitor. Urmăresc Liga 1 la televizor. Am văzut și meciul CS U Craiova-FC Botoșani, dar nu la această echipă am antrenat eu. Universitatea Craiova adevărată este echipa pe care eu am pregătit-o în România și am fost la un pas să merg cu ea în cupele europene. Însă acum vreau să mai așteptăm un pic să se termine procesul, iar dacă totul o să fie ok, atunci o să mă revedeți în țara voastră la vară”, a încheiat Napoli.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu