FOTBALUL, LA PUȘCĂRIE / VREA UN MIRACOL

EXCLUSIV / Cum iese COPOS din PUȘCĂRIE! „O va face”

Și-așa era morocănos el, George Copos, și-n libertate, dar acolo, la Rahova, în pușcărie, unde fostul patron al Rapidului vede lumina zilei doar din spatele gratiilor, nu precum Gigi, care iese la muncă și se mai duce chiar și pe acasă, în permisi! Așa că, în celula lui, cîteodată singur, dar mereu trist, George a luat hotărîrea care-i va schimba viața. Sau ore din viață: va scrie o carte.

Cele mai citite

Ca un trăznet a căzut peste capul lui George Copos sentința: 3 ani și 8 luni de pușcărie, pentru faptele din dosarul ”Transferurilor”. Alături de alți șapte grei ai fotbalului, George s-a dus după gratii. La Rahova, în celulă cu Gică Popescu și cu Meme Stoica. Apoi, o altă lovitură pentru cel a cărui lume se scufundă: încă patru ani de pușcărie, în dosarul ”Loteria”. Pentru el, lumea chiar s-a scufundat.

Gigi-Becali-1

Taban confirmă: Copos s-a apucat de scris!

Chinuit de gînduri în miez de noapte, supărat că nici măcar un regim de detenție deschis nu are, lui George Copos i-a sclipit mintea. Va scrie și el o carte, așa cum prietenul lui Gigi a făcut și, astfel, poate va beneficia de regimul mult dorit, ba chiar și de o eventuală scurtare a pedepsei care a căzut pe umerii lui firavi. Nu știe încă despre ce va scrie, dar nu-i bai, ar avea mult prea multe de povestit și mult prea puțin timp s-o facă. Timpul de după gratii, firește.

George-Copos2

George Taban, omul de încredere al lui Copos, a dezvăluit planul celui care suferă la Rahova. „Domnul Copos s-a apucat să scrie o carte, însă nu am idee în ce domeniu. Are cunoştinţe de economie, dar nu pot spune că despre o asemenea carte este vorba”, a spus, pentru FANATIK.RO, George Taban, fost președinte și administrator al bazei Pro Rapid.

Nu rata

8 luni se împlinesc astăzi de cînd George Copos este încarcerat în urma Deciziei Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor

pusccc

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu