ULTIMA ORĂ
FOTBAL INTERNAŢIONAL / CROAŢIA

Dezastru la Real Madrid! După Ronaldo şi Modric riscă puşcăria! 5 ani pentru SPERJUR!

modric

Parcă este o modă ca jucătorii lui Real Madrid să intre pe mâna legii în această vară. După Cristiano Ronaldo, o altă mare vedetă a campionilor Europei, Luka Modric, este cercetat de justiția din Croația pentru declarații false. Este vorba despre cazul de corupție în care e implicat Zdravko Mamic, președintele lui Dinamo Zagreb, legat de transferul lui Modric la Tottenham, din 2008.

Cele mai citite

„Am plecat în Anglia pentru 21 de milioane de euro, iar eu am primit o parte din această sumă. Când banii au intrat în contul lui Dinamo, am luat jumătate. Din cele 10,5 milioane ale mele, i-am oferit jumătate lui Zdravko Mamic, în baza unui acord individual, încheiat între mine și patronul de la acea vreme”, a recunoscut Modric, în urmă cu cinci zile.

Dacă va fi găsit vinovat, Modric riscă să fie pedepsit cu închisoare între șase luni și cinci ani.

Problemele cu legea au făcut ca mijlocașul de 31 de ani al lui Real Madrid să cadă de pe soclu în ochii fanilor, care i-au cerut, prin intermediul unor bannere și a unor inscripții pe diverse ziduri din Zagreb, să renunțe la banderola de căpitan al echipei naționale.

Nu rata

Modric a fost transferat de către Tottenham, în 2008, în schimbul a 21 de milioane de euro. După patru ani, el a plecat la Real Madrid, în schimbul a 30 de milioane de euro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu