LIGA 2 / INCIDENTE

Scandal sexual în Liga a 2-a din România! Este rușinos ce a pățit o arbitră chiar în timpul meciului

Scene umilitoare pentru femeia arbitru Iuliana Elena Demetrescu, care a oficiat la centru meciul dintre FC Argeş şi Ştiinţa Miroslava din Liga a II-a, încheiat 3-0 pentru gazde. Ce prezenţi la tribuna oficială şi la tribuna zero a stadionului au înjurat-o non stop pe Iuliana Demetrescu. 

Cele mai citite

Arbitru femeie înjurată. În cele 90 de minute, arbitra a trebuit să suporte înjurăturile spectatorilor, dar acestea au continuat şi după fluierul final. În drumul spre vestiare, Iuliana Demetrescu a fost nevoită să suporte o nouă tiradă de înjurături venite dinspre tribuna zero a stadionului „Nicolae Dorbrin”.

Arbitru femeie înjurată. FC Argeş, prima victorie de la revenire

Arbitru femeie înjurată. Arbitra în vârstă de 27 de ani din Râmnicu Vâlcea a condus meciul impecabil, fără să aibă greşeli. Reacţia publicului a fost de neînţeles mai ales că echipa gazdă, favorita publicului, a câştigat disputa cu 3-0.

Nu rata

FC Argeş este pe locul 9 în liga secundă după 3 etape. Piteştenii au adunat 4 puncte, victoria cu Miroslava fiind prima de la revenirea echipei în eşalonul secund. În această vară, CSM Piteşti şi-a schimbat numele în FC Argeş.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri