SPORTURI / TENIS

Muguruza are 2-1 la victorii. A câştigat ambele meciuri pe hard, o dată chiar în România

garsim

Simona Halep – Garbine Muguruza LIVE STREAM CincinnatiMeciul din finală va fi a patra confruntare cu Garbine Muguruza. Spanioloaica o conduce pe Halep la general cu 2-1, iar ambele succese au venit pe hard. Simona a fost puţin iritată când i s-a spus acest lucru la conferinţă şi a răspuns:

Cele mai citite

„Trebuia să-mi amintești că m-a bătut de două ori pe hard? Poate mâine e rândul meu, cine știe… O să încerc să lupt și dacă pot să câștig, voi fi foarte fericită cu titlulAm foame de trofee în acest an, va fi o mare provocare mâine și o mare oportunitate pentru mine. Va fi un meci foarte greu, eu campioană de Grand Slam, va trebui doar să vin aici și să dau tot ce pot

Nu rata

Cele trei partide de până acum au avut loc de două ori pe hard şi o dată pe zgură. Pe suprafaţa favorită, zgura, Simona a trecut de iberica de sorginte venezueleană la Stuutgart, în 16-imi, în 2015: 3-6, 6-1, 6-3. În schimb, pe suprafaţă rapidă, Garbine Muguruza Blanco, jucătoare mult mai înaltă şi puternică fizic, s-a impus la Wuhan în 2014, chiar în primul tur, cu 2-6, 6-2, 6-3 şi în Cupa Federaţiilor, pe pământ românesc, la Galaţi, în 2015, cu 6-4, 6-3.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri