LIGA 1 / SCHIMBARE

EXCLUSIV. Şi-a găsit rapid echipă! A mai antrenat-o de două ori!

Meciul cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României a fost ultimul pentru Gheorghe Mulțescu la CSU Craiova. Oltenii nu-i vor mai prelungi înțelegerea și sunt în negocieri avansate cu un tehnician italian, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO (vezi DETALII). Gheorghe Mulțescu nu va sta, întrucât se va întoarce la a doua sa casă.

Cele mai citite

Ofertă din Turcia

Mulțescu și-a petrecut o mare parte din cariera de antrenor în Turcia. Nu mai puțin de șase echipe a antrenat în țara Semilunei. În total, a stat aproape zece ani acolo, primind de la stat cetățenia turcă. Din informaţiile FANATIK.RO, Mulțescu se află în negocieri avansate cu Samsunspor, pe care a mai antrenat-o de două ori. O dată în perioada 1993/1997 și încă o dată în 2003. Românul îl va înlocui pe Osman Özköylü, antrenor care n-a confirmat în acest sezon punând echipa într-o situație delicată cu o etapă înainte de finalul sezonului de ligă secundă.

Aproape de retrogradare!

Samsunspor mai are o etapă de disputat în actuala stagiune, fiind în pericol să retrogradeze! Mai exact, gruparea turcă se află pe poziția cu numărul 14, cu un total de 35 de puncte. În ultima etapă are meci cu Bandirmaspor. Dacă Samsunspor pierde această partidă, Gheorghe Mulțescu are șanse mari să înceapă treaba direct în liga a treia! De fapt, chiar şi cu un egal, Samsun poate, teoretic, retrograda!

Samsunspor a ajuns în această situație după ce a câștigat un singur meci în precedentele şase etape. Dacă echipa va reuși să rămână în liga secundă, Mulțescu va avea ca obiectiv clasarea pe unul din locurile de play-off, care ar putea duce echipa în prima ligă. Un alt atu al antrenorului este sosirea la echipă a preşedintelui cu care Mulţescu a debutat în fotbalul turc.

Capture

Autocarul blestemat

Samsunspor n-a mai fost în prima ligă a Turciei din 2012. De atunci nu s-a mai apropiat niciodată de promovare, fiind o echipă de jumătatea clasamentului în liga secundă. De-a lungul timpului, echipa a trecut prin mai multe drame.

Cu patru ani înainte ca Mulțescu să meargă pentru prima oară în Turcia, în 1989, autocarul echipei a fost implicat într-un accident rutier. Cinci fotbaliști și antrenorul echipei au murit!

Nu rata

În februarie 2012, autocarul echipei a fost din nou implicat într-un accident rutier, doi jucători fiind răniți.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri