Stiri sportive

Ce dezastru pentru MUTU! A rămas falit şi i-a cerut bani lui Hagi

Probleme se ţin scai de fostul atacant al naţionalei României. „Briliantul” nu a mai luat nici un ban din luna septembrie şi a cheltuit tot ce mai avea pus deoparte, motiv pentru care a ajuns...
01.03.2015 | 00:07

Probleme se ţin scai de fostul atacant al naţionalei României. „Briliantul” nu a mai luat nici un ban din luna septembrie şi a cheltuit tot ce mai avea pus deoparte, motiv pentru care a ajuns să solicite ajutorul apropiaţilor, o adevărată nenorocire pentru o persoană obişnuită să trăiască doar în lux.

După ce s-a despărţit de Petrolul, Adrian Mutu şi-a căutat cu disperare echipă în speranţa că ar putea da un ultim „tun” pe final de carieră prin care să-şi redreseze conturile serios afectate de viaţa agitată pe care a avut-o. Destinaţia ar fi trebuit să fie India, acolo unde i se promisese o sumă importantă de bani pe care ar fi cîştigat-o în doar cîteva luni. Transferul nu s-a concretizat, iar de atunci „Briliantul” nu a mai primit nici o ofertă care să îl tenteze. Cel mai important ajutor l-a primit chiar de la Gică Hagi, cel care i-a fost naş de cununie la nunta cu Alexandra Dinu. „Regele” nu a rămas indiferent la problemele lui Mutu şi l-a asigurat că o să îl susţină cu tot ceea ce poate pînă cînd o să-şi găsească o echipă şi o să se pună pe picioare. Zis si făcut! „Briliantul” nu a mai încasat nici un ban de cînd s-a despărţit de echipa din Ploieşti, iar economiile nu îi sînt de ajuns pentru a se bucura de viaţa luxoasă cu care este obişnuit. Pentru a rezolva această problemă, atacantul a apelat la Gică Hagi pentru a-l ajuta cu o sumă de bani, iar „Regele” nu l-a putut refuza. Patronul Viitorului i-a virat imediat banii în cont, chiar dacă suma nu a fost una foarte mică.

Locuieşte în apartamentul „Regelui”

Gheorghe Hagi nu l-a ajutat pe Mutu doar cu o sumă importantă de bani. După plecarea de la Petrolul, „Briliantul” a fost nevoit să părăsească şi apartamentul dintr-un complex rezidenţial de lux în care locuia cu chirie, care îi era pus la dispoziţie de către oficialii „lupilor”. Mutu şi-a luat bagajele şi a plecat pentru a petrece timpul liber departe de România. Atacantul a fost nevoit să-şi găsească o nouă locuinţă în Bucureşti. Soluţia salvatoare a fost tot Gică Hagi, care i-a pus la dispoziţie, conform surselor FANATIK.RO, un apartament pe care îl deţine în zona de nord a Capitalei, cea mai căutată zonă rezidenţială, dar şi cea mai scumpă. Toate aceastea pînă cînd fostul fotbalist va găsi ceva stabil.

Dorit în lot la FC Viitorul

Adrian Mutu a fost dorit de Gică Hagi şi în lotul echipei FC Viitorul, dorind să îl ţină în formă şi să-l ajute să intre în vederile altor echipe mai mari din România sau din străinătate.În urmă cu puţin timp, „Regele” a recunoscut că l-ar dori pe atacant în echipa antrenată de el şi că acesta are porţile deschise dacă doreşte să revină pe terenul de fotbal. Singura problemă este salariul mare pe care ar trebui să i-l ofere lui Adi Mutu, iar Hagi nu pare dispus să „spargă” vestiarul. „Regele” i-a transmis, totuşi, „Briliantului” că poate veni oricînd la Viitorul dacă nu va avea pretenţii financiare exagerate. „Este un băiat cu experienţă, inteligent. Îl apreciez, nu mai trebuie să o spun. El mai vrea să joace. Acum, ce se întîmplă, nu ştiu. Adrian Mutu are porţile deschise la Viitorul dacă vrea să vină”, a fost declaraţia făcută în urmă cu puţin timp de „Rege”.

25 milioane de euro valora Mutu în februarie 2009. Acum, conform transfermarkt.de, are o cotă de 250.000 de euro

LOVITURĂ PENTRU CĂTĂLIN MĂRUŢĂ ŞI PROTV

UN BĂRBAT GOL- PUŞCĂ, FILMAT ÎN TIMP CE IEŞEA DIN REŞEDINŢA REGINEI

MORŢII ŢARULUI PUTIN. LISTA CELOR CARE L-AU CRITICAT ŞI AU FOST UCIŞI

PRIMUL STAT MEMBRU NATO CARE AR PUTEA FI ANEXAT RUSIEI

SCANDAL LA LICEU! UN ELEV COMPARĂ ŞCOALA CU AUSCHWITZ

SEMNAL DE ALARMĂ DE LA RAED ARAFAT! CE SPUNE DESPRE CUTREMUR