ULTIMA ORĂ
SPORTURI / TENIS

N-ai să ghiceşti ce vrea să facă Andy Murray după încheierea carierei în tenis

Andy Murray nu uită faptul că înainte de a se decide să facă tenis de performanţă a cochetat destul de mult cu fotbalul.

Cele mai citite

Murray este nepotul fostului internaţional scoţian Roy Erskine, fost fundaş în anii 50 ai secolului trecut la Hibernian Edinburgh şi la un moment dat conducerea lui Glasgow Rangers l-a invitat să vină la academia clubului. Însă Murray avea să aleagă tenisul şi bine a făcut, ajungînd astăzi numărul 1 mondial.

Pasiunea pentru sportul rege a rămas însă intactă şi una dintre persoanele apropiate este nimeni altul decît fostul mare antrenor al lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, care a asistat live la primul Grand Slam din cariera lui Andy, US Open 2012, precum la succesul de la Wimbledon.

andy

„După ce voi încheia cariera în tenis mă voi odihni o perioadă şi voi petrece mai mult timp cu familia, după care voi avea o discuţie cu Federaţia de tenis britanică, poate voi lua un jucător, să-l antrenez o perioadă.

Nu rata

Însă vreau să să fac ceva în fotbal. Mi-aş dori să pot să antrenez, la un anumit nivel, evident, pentru că întotdeauna am iubit fotbalul, însă am ales tenisul, pe ideea că ştiam ce pot şi pînă unde pot ajunge, în timp ce în fotbal niciodată nu ştii pînă unde poţi să ajungi”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri
Fanatik beauty collection