ULTIMA ORĂ

Natalia și-a dat jos sutienul și a ieșit pe geamul mașinii, dar a fost imediat UCISĂ de un indicator rutier. Prietena ei, care se afla la volan, a filmat TOT

Un caz puțin spus șocant a avut loc în urmă cu puțin timp! Protagonistă este o tânără de 35 de ani, pe nume Natalia, care, din prea mult teribilism, și-a găsit din păcate sfârșitul.

Cele mai citite

Natalia Borodin se afla în vacanță în Republica Dominicană împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Ivanna Boirachuk. O secundă de neatenție avea să transforme concediul lor într-o veritabilă tragedie.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Totul a început în momentul în care Natalia și-a dat hainele jos și, îmbrăcată doar într-o pereche de bikini, a ieșit pe geamul mașinii, fiind filmată topless de amica ei, care se afla la volan. Din păcate, însă, finalul aveea să fie unul tragic, rusoaica fiind ucisă de un indicator rutier.

Nu rata

Natalia Borodin a fost transportată de urgență la spital, dar medicii nu au avut ce face în afară de a constata decesul. Tânăra teribilistă era mama unui băiețel de 8 ani.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu