ULTIMA ORĂ
PARIURI / PRELIMINARII

Naţionala sau tineretul: care echipă îţi aduce superprofit?

În seara în care Luxemburg producea primul șoc al repliminariilor remizând 0-0 cu Franța (cotă 41.0 în oferta pre-meci), Belgia devenea prima națională europeană calificată la Mondialul din Rusia 2018 în baza punctelor câștigate în actuala campanie. O campanie care devine incendiară pe măsură ce ne apropiem de „minutul 90″ al fazei grupelor. Până și tricolorii au reintrat în cursa pentru un loc de baraj, ajutați de jocul rezultatelor. Vor profita oare?

Cele mai citite

Cele mai bune cote pe Muntenegru – România:

Muntenegru – România e Supermeciul zilei. O partidă în care Superbet.ro oferă cotă 3.10 pentru o victorie a naționalei noastre pe terenul formației în fața căreia Daum și băieții lui au ratat victoria în minutul 90+7 al meciului tur, când Stanciu a ratat un penalty. Diseară, ai cotă 4.50 pentru gol marcat de Stanciu în poarta muntenegrenilor! Își va lua oare revanșa pentru acea lovitură de pedeapsă ratată în manșa tur?

Profită de oferta specială pentru Muntenegru – România:

Un meci decisiv pentru România, așa cum au fost de altfel toate partidele din acest an (0-0 la Cluj cu Danemarca; 1-3 la Varșovia cu Polonia, 1-0 la București cu Armenia). E primul meci oficial în deplasare contra muntengrenilor, echipă în fața căreia naționala noastră n-a pierdut niciodată. Ce spui de cota 6.0 pentru pariul pe X/2 (egal la pauză, oaspeții victorioși la final) în meciul Muntenegru – România?

Cele mai bune cote pe Muntenegru – România:

Dacă naționala mare agonizează și transmite ideea unei renunțări, asistăm în această perioadă la o revenire de mare orgoliu a „Tineretului”. Poate ca o primă consecință a faptului că jucătorii U 21 evoluează tot mai multe minute pentru echipele lor de club din campionatul național. România U 21 a câștigat ambele meciuri jucate până acum în grupa de calificare pentru Euro U 21 din 2019. Marți, „tricolorii mici” pornesc cu prima șansă în fața Elveției, echipă care reprezintă o țară care știe să nu irosească talentele. E primul meci oficial la acest nivel între noi și elvețieni. Așadar, 0 presiune din partea palmaresului direct. Cotă 1.75 pentru GG (ambele marchează) în această partidă în care România lui Pușcaș, Florinel Coman și Ianis Hagi e obligată să-și apere prima poziție în clasamentul grupei.

Cele mai bune cote pe Muntenegru – România:

Nu rata

Două teste pentru Națională și Tineret. Două meciuri pe care sunt o provocare pentru orice parior. În care dintre ele vei reuși să faci profit mai mare? Sau preferi să le ai pe același bilet?

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu