ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB

Gigi Becali confirmă FANATIK.RO. „Am vorbit cu impresarul lui Nemec. Mi-a zis că din iarnă poate semna!” Cum răspunde Dinamo

UPDATE. Gigi Becali a confirmat informaţiile apărute în exclusivitate pe FANATIK.RO, că FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru achitziţionarea lui Adam Nemec chiar în această iarnă (detalii aici)Patronul celor de la FCSB anunţă ce salariu îi oferă atacantului slovac şi ameninţă pe cei de la Dinamo că, dacă nu vor accepta oferta acum, vor păţi un nou caz Gnohere, care a plecat doar pentru 200.000, deşi oferta iniţială fusese de 800.000 de euro!

Cele mai citite

„E adevărat că am vorbit cu impresarul lui Nemec, ca să știu situația jucătorului. Mi-a zis că din iarnă poate semna, i-am oferit 15.000 pe lună. Dacă nu vrea, să rămână la Dinamo. Să nu li se întâmple ca la Gnohere, când n-au vrut să-l dea la început. Că nu mai dau 500.000, dau doar 250.000. Nu vreau să aştept până în iarnă, că atunci poate mai are oferte”,  a fost declaraţia lui Becali la o televiziune de sport.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FC Dinamo Bucureşti poate ceda al doilea atacant în decurs de un an la marea rivală FCSB. Adam Nemec intră în iarnă în ultimele şase luni de contract şi poate semna liber cu ce echipă îşi doreşte. Gigi Becali este interesat de slovac şi a făcut inclusiv o ofertă, aşa cum FANATIK.RO  a anunţat în exclusivitate încă din 28 septembrie (vezi detalii aici). Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia jucătorului său şi a anunţat că a fost căutat de către patronul Ionuţ Negoiţă pentru a i se propune prelungirea angajamentului.

„Am auzit şi eu zvonuri, Nemec e jucătorul nostru. Ştim că în iarnă poate semna cu oricine, că intră în 6 luni. Ştiu că i s-a propus un nou contract, acum l trebuie să decidă dacă vrea să rămână la noi, sau să plece. Nu poţi obliga jucătorul să rămână, chiar dacă i s-a făcut o ofertă foarte bună. Decoamdată e sub contract, apoi el va decide ce are de făcut”, a spus Vasile Miriuţă la PROX. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul și rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nemec face furori la naţională

În pauza competiţională, Adam Nemec a fost convocat la naţionala Slovaciei, acolo unde marchează aproape la ficare meci. Ultimele reuşite le-a semnat în partida de pe teren propriu, cu Malta, când a marcat o dublă (vezi detalii aici).

„S-a văzut la ultimele meciuri că Adam nu mai are aceeaşi plăcere de a juca, e nefericit la Dinamo. Am urmărit şi partida Anglia – Slovacia, avea cu totul altă stare de spirit. Atunci când eşti nemulţumit, nici nu-ţi iese jocul”, a declarat Bratu.

Nu rata

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Nemec

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu