ULTIMA ORĂ
FOTBAL INTERNAŢIONAL / FRANŢA

NEYMAR, lovitură înainte de debut. SOMAT să achite 2,1 milioane €!

UPDATE 12 august. Neymar a primit o veste proastă înaintea debutului la PSG. Fotbalistul brazilian este obligat să plătească o amendă de 2,1 milioane de euro către autorităţile fiscale din ţara natală. Pedeapsa vine pentru a încheia un litigiu privind plata drepturilor de imagine atunci când s-a transferat de la Santos la FC Barcelona.

Cele mai citite

Am calculat că mai avem de plătit 8 milioane reali (2,1 milioane euro). Această sumă va fi plătită, chiar dacă nu suntem de acord cu această amendă. Acest proces a durat peste trei ani și dorim să-l încheiem pentru că Neymar a avansat acum într-o nouă etapă a carierei sale”, a declarat Marcos Nader, avocatul lui Neymar.

UPDATE 11 august. Veste excelentă pentru fanii lui PSG! Brazilianul Neymar are toate şansele să debuteze în acest weekend la vicecampioana Franţei, în deplasarea de la Guingamp. Meciul va avea loc duminică, de la ora 22:00. Suma de 222 de milioane euro, reprezentând plata clauzei de eliberare a fotbalistului, a fost expediată de câteva zile de către şeicii din Qatar, patronii lui PSG, dar din cauza formalităţilor bancare pentru o asemenea sumă, banii au ajuns la Barcelona abia joi seară. Odată ajunşi banii, clubul catalan şi Liga Profesionistă din Spania au eliberat certificatul de transfer al jucătorului şi acesta are drept de joc imediat.

PSG face totul pentru noua vedetă a echipei. Neymar a fost adus de vicecampioana Franţei în schimbul a 222 de milioane de euro, sumă record plătită celor de la FC Barcelona. Fotbalistul brazilian nu a debutat încă în tricoul parizienilor, acesta petrecând, alături de câţiva prieteni, o scurtă vacanţă la Saint-Tropez.

Neymar PSG. Neymar a petrecut două zile în Saint-Tropez, brazilianul a închiriat un yacht unde s-a distrat alături de şapte dintre cei mai buni prieteni ai săi. Vicecampioana Franţei a angajat 25 de gărzi de corp pentru paza celui mai scump fotbalist al planetei. Clubul parizian încă aşteaptă certificatul internaţional de transfer pentru ca Neymar să-şi facă debutul în tricoul lui PSG.

Neymar PSG. „Au şapte zile pentru a răspunde, nu au făcut acest lucru, deci, dacă după aceste şapte zile Federația spaniolă nu trimite CIT, ei bine, FIFA se va ocupa de dosar. Sper că lucrurile vor fi rapid rezolvate, că vom putea intra rapid în posesia certificatului, că se va putea omologa acest contract și că Neymar va putea juca în meciul cu Guincamp săptămâna viitoare”, a declarat Didier Quillot, director general al LFP, pentru BeIn Sports.

Nu rata

Jose Maria Bartomeu, preşedintele FC Barcelona, a declarat recent că Neymar nu a procedat frumos atunci când a ales să plece la PSG. „Îl respect pe Neymar, dar nu a procedat prea frumos. Știu că avem adversari în afara clubului. Nu înțeleg însă când îi descopăr înăuntru. Niciun jucător nu e mai presus decât Barcelona. Suntem un club cu 118 ani de istorie, cu socios, nu aparținem unui șeic sau unui oligarh”.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu