ULTIMA ORĂ
INTERNAȚIONAL / CUPA CONFEDERAȚIILOR

Nici arbitrajul VIDEO nu rezolvă polemicile! Germania bate Australia la Cupa Confederațiilor, meci cu o fază controversată

Capture

Germania a bifat prima victorie de la Cupa Confederaţiilor, scor 3-2, contra Australiei. A fost o partidă pe care campioana mondială a controlată autoritar, dar în care putea fi egalată pe final de meci.

Cele mai citite

Cu vedetele lăsate acasă, Germania a deschis repede scorul în partida disputată la Sochi, prin Stindl, în minutul 5. Rogic a egalat pentru Australia, în minutul 41, dar nemții au intrat, totuși, în avantaj la cabine, după ce Draxler a transformat o lovitură de pedeapsă.

Germania s-a distanțat imediat după pauză, prin golul marcat de Goretzka, dar a avut emoții după ce Juric a redus din handicap, după un gol controversat. Reușita din minutul 56 a fost contesată de campionii mondiali, care au reclamat un henț. După ce s-a apelat la arbitraj video, s-a decis validarea golului, deși imaginile păreau să arate că Juric a atins mingea cu mâna.

Nu rata

În grupa B de la Cupa Confederațiilor, în afară de Germania și Australia, se mai află și Chile și Camerun, formații care s-au înfruntat duminică. Sud-americanii s-au impus cu 2-0 și sunt astfel lideri după prima etapă. Marți este zi de pauză la competiția din Rusia.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu