ULTIMA ORĂ
SUPER BAYERN / NEWS

Nici nu vrea să audă de o posibilă trădare: „Nu aș putea niciodată să joc la rivală”

Recunoscută ca o echipă care strânge mereu cei mai buni jucători din Bundesliga, Bayern Munchen nu s-a sfiit de-a lungul ultimilor ani să o lase fără vedete pe marea rivală, Borussia Dortmund. Mario Gotze, Robert Lewandowski și Mats Hummel au fost ultimele transferuri care au frânt inimile fanilor de pe Signal Iduna.

Cele mai citite

Christian Pulisic, 18 ani, considerat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai Europei, promite că nu le va trăda încrederea fanilor Borussiei Dortmund. „Nu aș putea să joc niciodată pentru Bayern. Nu pot să fac asta. Când eram puști, visam să joc în Premier League. Am fost fanul lui Manchester United. Acum sunt însă în Bundesliga și nu mă mai gândesc la asta. Mă simt foarte fericit la Borussia”, a declarat Pulisic.

Nu rata

În sezonul recent încheiat Christian Pulisic a avut prestații excelente pentru Borussia Dortmund. A jucat 29 de partide pentru echipa care a fost condusă de Thomas Tuchel, și a marcat trei goluri. De asemenea, a jucat și nouă partide pentru naționala mare a SUA. în preliminariile pentru CM 2018, și a marcat cinci goluri.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri