News

Nicoleta, fosta Miss Adolescență 2016, a murit după ce a născut gemene. Tânăra avea doar 25 de ani

Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a murit la scurt timp după ce a adus pe lume gemene. Tânăra avea doar 25 de ani.
02.01.2023 | 15:51
Nicoleta fosta Miss Adolescenta 2016 a murit dupa ce a nascut gemene Tanara avea doar 25 de ani
Fosta Miss Adolescență 2016 a murit după ce a născut gemene. Sursa foto: Facebook, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicoleta Pârvu, o tânără de doar 25 de ani, a murit la scurt timp după ce a născut gemene, cu câteva zile înainte de Anul Nou. A obținut titlul de Miss Adolescență în 2016, după ce a participat la un concurs. Familia și prietenii sunt îndurerați după această tragedie.

Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a murit imediat după ce a născut gemene, la doar 25 de ani

Tragedia s-a petrecut înainte de Revelion, chiar în seara zilei de 29 decembrie 2022. Tânăra de 25 de ani s-a stins din viață la scurt timp după ce a născut gemene, fiind internată la Maternitatea Giulești din Capitală.

ADVERTISEMENT

Nicoleta Pârvu era originară din Gura Foii, județul Dâmbovița, însă locuia în București. Din nefericire, tânăra nu a mai apucat să se bucure de gemenele sale.

Fosta Miss Adolescență 2016 a suferit un stop cardiac imediat după ce a adus pe lume gemenele. Nicoleta a născut prin cezariană, iar după ce medicii au încercat să o resusciteze, a fost trimisă la Spitalul Universitar din Capitală.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nici cadrele medicale de acolo nu au putut să o salveze pe tânăra mamă, potrivit cronica-gaestiului.ro.

Înmormântarea Nicoletei Pârvu a avut loc chiar pe 1 ianuarie 2023, la ora 13:00, la Gura Foii.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se afla care au fost cauzele care au dus la decesul Nicoletei la o vârstă atât de fragedă, imediat după ce a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

Nicoleta a participat la concursul “Miss Liceu” în anul 2016, organizat de Casa de Cultură “Dumitru Stanciu”. Tânăr a obținut premiul III la concurs, precum și titlul de “Miss Adolescență 2016”.

După decesul Nicoletei, apropiații și cunoscuții tinerei au postat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare. Acestora nu le vine să creadă că femeia s-a stins din viață atât de brusc.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu a greșit de data aceasta, vecina noastră. Drum lin către îngeri și multă putere familiei îndurerate.”, este unul dintre mesajele celor care au cunoscut-o pe Nicoleta Pârvu.

“Ai plecat la Cer, înger frumos! Nu te vom uita niciodată/ Drum lin către îngeri, fată frumoasă și bună!”, sunt alte două mesaje postate pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: