ULTIMA ORĂ
CUPA ROMÂNIEI / FC VOLUNTARI-CSU CRAIOVA 0-0

VOLUNTARI-ASTRA, prima finală ca antrenor pentru Niculescu! „Nu ne putem bucura prea tare”

FC Voluntari a produs surpriza în semifinala Cupei României şi a obţinut calificarea în finala contra celor de la Astra Giurgiu, după 0-0 la Chiajna şi victorie în deplasare, scor 1-0. Claudiu Niculescu a vorbit despre prima sa mare performanţă ca antrenor, dar le-a atras atenţia elevilor săi că trebuie să se concentreze acum pe evitarea retrogradării.

Cele mai citite

„Sunt foarte fericit. Am început meciul foarte rău, dar treptat am rezolvat lucrurile. Trei sferturi dintre jucătorii mei au şansa primei finale de cupă şi se vor simţi foarte bine. Nu ne putem bucura foarte tare, trebuie să rezolvăm evitarea retrogradării. Am întâlnit una dintre cele mai ofensive echipe, dar nu a fost un meci special. Dar remarc că m-au înjurat doar de două ori în 90 de minute. O revedere plăcută cu unul dintre cei mai buni antrenori şi una dintre cele mai bune echipe”, a declarat Niculescu.

Nu rata

„Sunt bucuros, mai ales că jucăm finala pe Ilie Oană. Craiova este o echipă bună, dar ne-am dorit foarte mult calificarea. Între Petrolul şi Astra era o rivalitate înainte, deci cred că ne va fi benefică. Nu am fi obţinut această calificare fără Claudiu Niculescu”, a spus marcatorul singurului gol din dubla manşă, Laurenţiu Marinescu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri