ULTIMA ORĂ
INTERNAȚIONAL / BELGIA

VIDEO. Cum vrea Stanciu să își impresioneze noul antrenor. A dat mingea la coș!

Nicusor Stanciu impresioneaza la antrenamentele lui Anderlecht. VIDEO

După ultimele meciuri din campania preliminară a Mondialului din 2018 fotbalul revine în acest weekend la ritmul său cotidian, meciurile din campionatele lumii. Echipa celor doi internaționali români din prima ligă belgiană, Anderlecht Bruxelles, va juca vineri seară pe terenul lui Mechelen, acolo unde mereu a avut parte de meciuri foarte grele. Cum însă Alex Chipciu s-a accidentat în meciul cu Kazahstan, el va lipsi la Mechelen.

Cele mai citite

Celălalt internațional român, folosit în partida de la Copenhaga, la acel 1-1 cu Danemarca, unde a bifat toate cele 90 de minute, Nicușor Stanciu, este OK din punct de vedere fizic. Problema este dacă noul antrenor al campioanei Belgiei, Hein Vanhaezebrouck, va miza pe serviciile sale, pentru că la primul său meci pe banca alb-violeților, etapa trecută, Stanciu a fost trimis pe teren abia în ultimele zece minute.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vor să îl vândă pe Nicușor Stanciu

În ultima vreme, în presa belgiană a reapărut informație conform căreia Anderlecht ar intenționa să încerce să scape de român, vânzându-l la un alt club, deoarece ar dori să își recupereze din paguba de aproape 10 milioane de euro făcută în urma transferului de la Steaua în vara anului trecut, cea mai scumpă achiziție de jucător din istoria clubului belgian. Anderlecht s-ar mulțumi și cu 7 milioane, dar, deocamdată, nu a primit nici o ofertă.

Însă Stanciu e hotărât să îi demonstreze antrenorului că are valoare și că merită să joace la campioana Belgiei. La ultimul antrenament a impresionat prin tehnica sa, prin modul în care a făcut ca mingea să devină parcă o parte a trupului său, imagine postată imediat pe contul de twitter al clubului. Stanciu arată că este capabil de jonglerii de  mare clasă cu mingea. Rămâne de văzut dacă l-a convins și pe  Vanhaezebrouck.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri