ULTIMA ORĂ

Noua metodă de a trișa la păcănele! E incredibil ce a făcut un tânăr într-un cazinou din Colentina. VEZI IMAGINILE

Românul duce lipsă de multe, însă nu și de idei. Mai ales dacă este vorba despre bani! Acesta este și cazul unui tânăr din Sibiu care a crezut că va da lovitura vieții la păcănele. S-a înșelat!

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ioan Daniel Căzilă și-a pus mintea la contribuție și a făcut un dispozitiv care să îl ajute să câștige la păcănele. A încercat să dea lovitura într-un cazinoul din cartierul bucureștean Colentina, însă, din păcate pentru el, a fost prins.

Nu rata

Tânărul din imaginea alăturată a fost astăzi, 19 martie 2917, duminică, dar afară din sala Las Vegas din Colentina. Numele lui este Căzilă Ioan Daniel și este din Sibiu. Aveam un dispozitiv care influențează sloturile, juca Dolphines Pearl. Mai avea un asociat, care îl aștepta în mașina din fața sălii. Este bine să fiți atenți când îl vedeți în săli„, este anunțul devenit viral.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu