ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / ASTRA

Adio, dar rămîn cu tine! Transferul lui Budescu la arabi a picat!

Constantin Budescu a fost omul căutat de trei echipe în această iarnă. Rînd pe rînd, Al Ahli Doha, Steaua şi Umm Salal s-au întrecut în oferte pentru cel care a calificat echipa naţională la Euro, însă acesta este în continuare jucătorul Astrei Giurgiu!

Cele mai citite

Ultima echipă cu care jucătorul liderului negocia şi despre care spunea că în proporţie de 95% lucrurile sînt rezolvate, Umm Salal, şi-a luat alt jucător pentru postul lui Budescu, renunţînd la jucătorul român. Qatarezii s-au înțeles cu Mounir El Hamdaoui, atacant marocan de 31 de ani de la AZ Alkmaar, jucător cu un CV impresionant, el trecînd pe la echipe precum Ajax, Fiorentina sau Malaga.

„În proporție de 95% semnez cu arabii. Am efectuat vizita medicală și am cerut câteva zile libere, pentru că am fost plecat mult timp și vreau să petrec puțin timp cu familia. Am cerut contractul, ca să îl vadă și avocații mei.

Dacă ar pune altceva în contract decît lucrurile asupra cărora deja ne-am înțeles, nu aș semna”, spunea Budescu, după ce efectuase vizita medicală la Umm Salal.
 Revine în discuţie pista Steaua?

Astfel, Steaua poate reveni pe pista celor doi jucători de la Astra: Budescu și Enache, pentru care Gigi Becali a oferit 1,9 milioane de euro, sumă pe care cel mai probabil Astra o va accepta în cele din urmă.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu