Fotbal intern

EXCLUSIV. Nunta lui Mutu, fiasco! S-a certat cu cel mai bun prieten!

Nunta lui Adrian Mutu cu Sandra Bachici, eveniment monden ce părea că va sparge toate ratingurile, s-a dovedit finalmente un fiasco. Nu doar pentru că "Briliantul" nu a izbutit o lovitură...
17.10.2017 | 00:11

Nunta lui Adrian Mutu cu Sandra Bachici, eveniment monden ce părea că va sparge toate ratingurile, s-a dovedit finalmente un fiasco. Nu doar pentru că “Briliantul” nu a izbutit o lovitură financiară cum se aştepta (ar fi avut un câştig de puţin peste 30.000 de euro, în condiţiile în care vânduse drepturile TV trustului Intact), ci şi din punct de vedere al atmosferei şi al invitaţilor. Mai mulţi dintre cei prezenţi au povestit că a fost un “eveniment” de bifat, fără nicio anvergură, nu unul spectaculos, la care să te simţi chiar bine. Dar să notăm amănutnul cel mai şocant: în afara naşilor, Contra şi Stăncioiu, nimeni important din fotbal nu a venit la nuntă! De ce oare? Nimeni de la Dinamo! Incredibil! Mai mult, Mutu a reuşit recent să-şi piardă şi cel mai bun şi mai fidel prieten din copilărie. O poveste urâtă, cu Adi “băiat de băiat!”

E clar că Mutu trece printr-o perioadă a marilor schimbări. Unele, cele ce ţin de carieră sau de viaţa de familie, ar putea fi considerate pozitive, altele, care au legătură cu oamenii care i-au fost loiali, ani de zile, ar putea fi trecute la “minusuri”. În doar o singură lună, “Briliantul” s-a “transferat” de la Dinamo la FRF, s-a căsătorit religios cu Sandra Baghici, dar a şi renunţat la relaţii, cu zeci de ani “vechime”, cu prieteni precum Alin Mihai sau Rică Neaga. În primul rând cu Alin, prietenul care şi-ar fi dat viaţa pentru Adi, Alin Mihai fiind chiar finul de cununie al fostului internaţional, care i-a mai botezat acestuia şi una dintre cele două fetiţe. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alin Mihai, fin, cumătru şi partener de afaceri

De nedespărţit încă din copilărie, “Briliantul” şi Alin Mihai au devenit şi rude prin alianţă în iunie 2005. Atunci, Mutu, fotbalist la Juventus Torino, a devenit naşul de cununie al lui Alin, om de afaceri din Piteşti, nunta având loc chiar în oraşul lor natal.

Patru ani mai târziu, Adrian Mutu a dat o fugă de la Florenţa, unde se transferase între timp, pentru a inaugura barul “Parole” din centrul Piteştiului, la care l-a avut asociat tot pe Alin Mihai. Vinul „Il Dieci”, a cărui imagine era Mutu, a curs din belşug apoi, într-un local care putea face concurenţă cu uşurinţă barurilor de fiţe din Bucureşti.

În 2010, încă o legătură pe linie de familie s-a creat între Mutu şi Alin Mihai. Astfel, la doar o singură zi după celebrul incident cu un ospătar sârb, Mutu i-a botezat lui Alin fetiţa de doar 3 luni şi jumătate, la Florenţa, alături de a doua sa soţie, Consuelo. Era clar că între cei doi există o afinitate aparte, Mutu sărind în apărarea prietenilor săi Alin sau Crâng, şi atunci când aceştia fuseseră acuzaţi, “la pachet” cu el, de trafic şi consum de droguri. “Briliantul” a declarat că respectivii sunt… oameni normali şi şi-a asumat în totalitate vina de a fi consumat substanţe interzise.

Ziua de naştere din acest an, alături de “prietenul cel mai bun”

În fine, nu mai târziu de luna ianuarie 2017, Adrian Mutu posta pe o reţea de socializare fotografii de la aniversarea a 38 de ani (8 ianuarie – n.r.), în care apărea sărutându-se cu Sandra Baghici, dar era sărutat la rândul său, pe obraz, de Alin Mihai. “Briliantul” scria atunci: „Ce să fie mai frumos decât să îţi petreci ziua de naştere cu soţia şi cu prietenul cel mai bun? Alin puţin cam insistent cu pupăturile, dar fie?????  Vă doresc o seară la fel de frumoasă ca a mea!”

Mutu nu i-a invitat la nunta pe prietenii Alin Mihai si Rica Neaga

S-a îmbătat, l-a sunat pe Alin, apoi l-a înjurat!

Au trecut doar 9 luni de atunci, şi frumoasa prietenie dintre Adrian şi Alin pare la final. Unde s-a rupt totul? La finalul unei petreceri udată cu mult alcool în zona Pipera, unde Mutu şi-a găsit de câteva săptămâni o nouă “brigadă” de tovarăşi. Ca de obicei, Adi l-a sunat în toiul nopţii pe Alin, un familist convins, pentru ca acesta să vină să-l ducă acasă. Replica lui Alin, cum că nu poate veni pentru că are şi el o familie de care trebuie să aibă grijă, că se trezeşte dimineaţa devreme pentru a-şi duce fetele la şcoală, că nu mai poate continua în acest mod, nu i-a picat prea bine “Briliantului”. Acesta l-ar fi înjurat urât pe “cel mai bun prieten” al său, după care nici nu l-a mai băgat în seamă. Tot Adi Mutu a făcut pe supăratul!

Rezultatul a fost că, la cununia religioasă cu Sandra Baghici de sâmbătă, 14 octombrie, şi botezul fiului său, Tiago, Mutu a “uitat” să-i mai trimită invitaţie şi lui Alin Mihai. Nici un alt “frate” din copilărie, Rică Neaga, nu a fost invitat, semn că “Briliantul” a uitat de unde a plecat şi cine i-a fost mereu alături. Concluzie care ar trebui să-i pună pe gânduri şi pe fanii lui Dinamo, care se întrebau cum a putut fostul director general al clubului să părăsească primul “corabia”, în plină” furtună”…

Tags: