Sporturi

O adversară a Simonei Halep s-a îmbătat şi a fost scoasă pe braţe din club! Era aproape goală! Răspuns haios al sportivei

UPDATE, ora 21:30 / Urszula Radwanska a dat un răspuns haios după noaptea de pomină în care a ieşit din club cărată pe braţe, după ce a consumat prea mult alcool....
01.12.2015 | 21:30
O adversara a Simonei Halep sa imbatat si a fost scoasa pe brate din club Era aproape goala Raspuns haios al sportivei

UPDATE, ora 21:30 / Urszula Radwanska a dat un răspuns haios după noaptea de pomină în care a ieşit din club cărată pe braţe, după ce a consumat prea mult alcool.

“Dragii mei, m-am simţit minunat sîmbătă seara. Pentru că mulţi v-aţi întrebat cum mă simt, vă anunţ că sînt foarte bine. Vreau să-i salut pe toţi pe care nu au trecut prin asta şi au dat această ştire pentru prima pagină. Şi mă bucur că am un bărbat puternic lîngă mine, care a devenit un supererou”, a scris Urszula pe o reţea de socializare.

Urszula Radwanska, locul 94 în clasamentul WTA, a avut o noapte de pomină în timpul vacanţei pe care jucătoarea de tenis o are în ţara natală, Polonia. La petrecerea organizată cu ocazia zilei de naştere a lui David Celt, iubitul surorii sale, Agnieszka Radwanska.

După ce a consumat mai multe pahare de vodka şi şampanie, Ursula a cedat în cele din urmă. A fost scoasă pe braţe de un prieten, iar martorii au fost uimiţi să vadă că tînăra de 24 de ani nu putea nici să vorbească. Agnieszka Radwanska a ieşit din club împreună cu sora ei, dar nu părea nici pe departe afectată de consumul de alcool.

Urszula Radwanska a jucat de două ori împotriva Simonei Halep. Românca s-a impus în 2011, la Miami, scor 6-3, 6-2, dar a cedat în 2013, la Beijing, scor 6-7, 6-7.