News

O asistentă TV, a recunoscut că a făcut VIDEOCHAT! FOTO

In urma cu ceva vreme, Loredana Chivu a recunoscut ca a facut videochat, actiune pe care nu o considera neortodoxa, mai ales ca, dupa parerea ei, toate fetele fac asta. Se pare ca blonda a revenit la...
28.08.2014 | 08:54
O asistenta TV a recunoscut ca a facut VIDEOCHAT FOTO

In urma cu ceva vreme, Loredana Chivu a recunoscut ca a facut videochat, actiune pe care nu o considera neortodoxa, mai ales ca, dupa parerea ei, toate fetele fac asta. Se pare ca blonda a revenit la aceasta ocupatie banoasa.Loredana Chivu a recunoscut intr-o inregistrare audio ca a facut videochat si spune ca nu i se pare nimic iesit din comun. Asistenta TV a marturisit acest lcuru in timpul unei convorbiri telefonice cu Marius Televijan, dandu-se singura de gol de modul in care si-a imbogatit tonturile. Desi povestea despre asta, ca si cum s-ar fi intamplat cu mai mult timp in urma, se pare, insa, ca blonda detine si acum un cont pe site-urile destinate adultilor, amatori de senzatii tari.

Spre deosebire de site-urile de socializare, unde isi posteaza imagini cu ea cat mai sexy si imbracata cat mai sumar sau doar in lenjerie intima, pentru contul de videochat, a ales cateva poze cu hainele pe ea. Cei care doresc sa o vada asa cum a lasat-o “mama natura”, iar medicul estetician a imbunatatit, trebuie sa scoata de pe card mai multe sute de euro.

Din pacate, Loredana nu poate afirma ca este un cont fantoma, cum se intampla de obicei pe cele de escorte (n.r. unde mai multe vedete autohtone au aflat cu stupoare ca cineva le foloseste abuziv fotografiile), caci pe astfel de site-uri destinate adultilor trebuie facuta inregistrarea cu buletinul si sunt cerute toate datele de contact. In plus, imaginea care apare pe web trebuie sa fie aceeasi cu cea din fotografiile de prezentare. Pe de alta parte, insa, nu ar fi exclus ca acesta sa fie un cont mai vechi al Loredanei, pe care starleta sa fi omis sa-l inchida.

Exista insa si o explicatie plauzibila pentru actiunea Loredanei, daca, intr-adevar, s-a intros la videochat. Desi are un job ca asistenta TV, iar in fiecare weekend anima petrecerile prin  diverse cluburi din tara, Italia sau Spania, asistenta TV are nevoie de mai multi bani pentru a termina mai repede casa pe care o ridica in localitatea Titu. Dupa ce a avut intentia de a-si cumpara un apartament, la sfatul familiei, blonda a decis ca o casa mai mare este mult mai indicat, mai ales ca nu este grabita de nimeni sa se mute de urgenta. Se pare ca tanara a inceput deja constructia, insa are nevoie de o suma mult mai mare pentru a ridica imobilul dupa bunul ei plac si pentru a-i face finisajele.