ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / INVESTIŢIE

O echipă de tradiție RENAȘTE! Va avea o bază de pregătire de 1 milion de euro

U Cluj a pornit de la zero, în Liga a IV-a. La doar cîteva luni, clujenii au primit o veste excelentă. O bază ultramodernă, care va fi construită într-o comună de lîngă Cluj va fi la dispoziția Universității. Investiția e de aproximativ 1 milion de euro și, cel mai probabil, terenul va fi concesionat pe o perioadă de 49 de ani.

Cele mai citite

Fostul internațional, Ioan Ovidiu Sabău e managerul sportiv al clubului:

S-a discutat cu primarul de acolo, care vrea să ajute Universitatea. Vom concesiona probabil pe 49 de ani un teren în comună și acolo va fi această bază. E imperios necesar să avem aceste condiții minime. Vorbim de normalitate, de un lucru obligatoriu pentru o echipă care își propune să facă performanță în viitor. Această bază este prioritatea mea numărul unu, alături de centrul de copii și juniori. Pînă pe 20 ianuarie va fi gata întreg planul, cu estimări financiare, cu tot ce este nevoie.

Sînt oameni cu mare potență financiară în oraș care au spus că iubesc această echipă. Clujul are un potențial, cred că există posibilitatea să oferim Universității un centru de acest gen. În alte orașe mult mai mici, se poate. Aici de ce nu s-ar putea?

Dacă nu putem face atît pentru o echipă, atunci nu putem avea obiective mari, ci doar mici, foarte mici. Atunci nu ne vom mai gîndi la performanță, ci vom rămîne cu gînduri din acestea de divizia D, C. Eu sînt încrezător. Ar trebui ca toate cluburile să aibă o bază de acest gen„, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

U Cluj e lider în Liga a IV-a cu 40 de puncte obţinute în primele 14 etape şi sînt şanse mari ca echipa să promoveze în Liga a III-a din stagiunea următoare.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri