O mai știi pe Monica de la Candy?! Cum arată acum, la 11 ani de la destrămarea trupei. S-a îngrășat peste măsură și soțul a părăsit-o chiar în ziua nunții

Monica Andrei a fost una dintre cele mai de succes cântărețe de la începutul anilor 2000, însă viața avea să o transforme, acum, pe fosta artistă într-o femeie singură și tristă…

Cele mai citite

Roșcata a devenit celebră la 17 ani. Mai precis, în 2001, când, după plecarea Claudiei Pavel, avea să devine membră a trupei Candy alături de Giulia Anghelescu și de Selena Vasilache. A cunoscut din plin gustul succesului, însă poate mai mult decât era cazul. Iar scandalurile nu au lipsit. În anul 2006, tatăl tinereței cântărețe l-a acuzat pe impresarul Lucian Ionescu că a convins-o pe Monica să pozeze goală și că s-a folosit de ea pentru a promova imaginea trupei, însușindu-și numai el onorariul. Acesta a fost, de altfel, și momentul în care Candy avea să se destrame definitiv și iremediabil.

Ajutată de același Lucian Ionescu, Monica și-a încercat norocul apoi în cariera solo, însă a lansat un singur videoclop, „Cherry Babe”, și s-a lăsat păgubașă. Anii au trecut și acest lucru și-a lăsat amprenta asupra fizicului fostei cântărețe care, acum, la 32 de ani, este departe de silueta cu care făcea ravagii în indsutria muzicală. Nu a fost ocolită nici de drame. Cea mai mare?! A fost părăsită de iubitul ei chiar în ziua nunți, în timp ce era însărcinată.

Nu rata

Acum, Monica Andrei este o mamă singură și spune că s-a obișnuit cu situația: „Cu tatăl lui Matei, baiatul meu, nu am mai tinut legătura. Îl cresc singură, dar mă ajută și părinții și prietenii mei. Copilul este trecut în acte pe numele meu și așa va rămâne. A fost greu la început, dar m-am învățat. Iubirea pe care o am de oferit pentru el îmi dă putere„.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri