ULTIMA ORĂ

Un exemplu de voință. Cum arată Fata Morgana acum după ce a învins cancerul!

Fata Morgana a devenit celebră în industria muzicală. A avut, însă, un moment de cumpănă peste care a trecut. Mai exact, a învins cancerul, boală de care suferă acum și buna ei prietenă și colegă de breaslă, Denisa Manelista.

Cele mai citite

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul și rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

„Am intrat la solar de două ori cîte 30 de minute în aceeași zi. Nu recomand nimănui să facă așa ceva. Am ieșit de acolo și simțeam că ard. Mi s-au umflat limba și ochii și mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen și nu prea știau ce să-mi facă”, și-a amintit Fata Morgana.

Nu rata

Pe numele ei real Alina Cristina Coman, cîntăreața a fost diagnosticată, la momentul respectiv, cu cancer de piele. „Am slăbit enorm. A fost drama vieții mele. Am simțit că nu o să pot să trec peste„, a precizat artista. Din fericire, Fata Morgana a reușit să treacă peste această cumpănă. A învins lupta cu boala, iar acum arată mai bine ca niciodată. Însă are un mare regret. Nu-și găsește un iubit. În trecut a avut o relație cu “Prințul” Adrian Cristea. Care a durat puțin. Cîntăreața caută și, încă, mai speră că-și va găsi dragostea adevărată.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu