O vedeai seara la TV şi nici nu ziceai că a însărcinată! BOMBĂ în showbiz-ul din România: A născut în mare secret

Minunile se întâmplă și se întâmplă tocmai atunci când te aștepți cel mai puțin. Sau deloc! Acesta este și cazul Gretei Răchită, una dintre cele mai controversate concurente din istoria emisiunii „Masterchef”.

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Greta a participat la show-ul de la PRO TV în 2014 și a lăsat o țară întreagă cu gura căscată. Cântărea doar 42 de kilograme – la 1.70 metri înățime – și a fost poreclită de presa tabloidă „anorexica de la Masterchef”. După încheierea concursului, s-a măritat cu un italian, pe nume Andrea Salvo, dar, în scurt timp, viața ei avea să se transforme într-un coșmar, medicii anunțând-o că nu poate rămâne gravidă.

Nu rata

Iată însă că marea minune s-a produs! Greta a ținut totul ascuns până acum, dar, zilele trecute, a adus pe lume un băieţel pe care a decis să îl numească Adriano. Micuţul are 3,4 kilograme şi, din fericire, este complet sănătos, primind la naştere nota 10 din partea medicilor.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu