ULTIMA ORĂ

O vedeai seara la TV și românii o considerau una dintre cele mai sexy vedete! A dispărut de pe sticlă în 2010 și a dus pe lume 2 copii, dar nașterile i-au distrus fizicul

În a doua jumătate a anilor 2000, era una dintre cele mai frumoase vedete de pe micul ecran. Românii o vedeau săptămânal, duminică seară, și era, cu adevărat, o bombă sexy. Din păcate însă, acum, la 7 ani după ce a dispărut de la TV, a ajuns de-a dreptul de nerecunoscut.

Cele mai citite

Evangeline Lilly a dat lovitura cu „Lost:Naufragiașii”, serial transmis săptămânal în România între 2004 și 2010, în care o interpreta pe sexoasa  Kate Austen. De atunci, nu s-a auzit mai nimic legat de ea, în afară poate de faptul că a adus pe lume doi copii, un băiețel și o fetiță, în 2011 și, respectiv, în 2015.

Nu rata

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cele două nașteri au lăsat urmări vizibile pe fizicul actriței. Canadianca a fost fotografiată zilele trecute, pe o plajă din Miami, iar imaginile arată o Evangeline Lilly complet schimbată. Deși are doar 28 de ani, fosta vedetă din „Lost” arată mult mai bătrână, iar trupul ei a suferit schimbări drastice în ultimii ani, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu